2777
2789

فرهنگ ینی بتونی طوری زندگی کنی ک آسایش دیگرانو مختل نکنی ینی حد خودتو بدونی

بی فرهنگیم ینی درست عکس اونی ک گفتم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از تاپیکام🙄🖐

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

با فرهنگ یعنی بی فرهنگ نباشیم 

بی فرهنگ یعنی با فرهنگ نباشیم

😁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بی فرهنگی یعنی ضد زن بودن یعنی دخالت تو زندگی بقیه یعنی تحمل نداشتن ک زنها ازادی داشته باشن

بی فرهنگی یعنی تو همین سایت کشته شدن دخترا رو به خاطر قتل ناموسی زیاد تاسف باز نمیدونن و میگن مرد غیرت داره

بی فرهنگی یعنی فضولی تو روابط و سبک زندگی بقیه

فرهنگ یعنی اینکه سرت تو زندگی خودت باشه

هرچیزی که خودت دوست داری برای بقیه م دوست داشته یاشی

دیگران قضاوت نکنید .. نسبت به دیدگاه خودمون متعصب نبلشیم .. قبول کنیم هرکسی ی دیدگاه متفاوت داره ..شعار شعور انسانیت ندیدم فقط عمل کنیم

خیلیا دیدم تو سایت فقط شعار میدن

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

اوج فرهنگ از دید من اینه که یادبگیریم به هم با هرنوع مدل زندگی و عقایدی احترام بزاریم تا مادامی که آسیب زا نباشه ....

اوج بی فرهنگیم این هست که بدیهیات یک زندگی دسته جمعی را بخوایم تذکر بدیم ..مثلا اینکه آشغال نریزیم 😐😐ما قشنگ تو مرحله 1 هستیم 

از نظر من فرهنگ یعنی افکار و رفتاری ک باعث ازار خودت میشن رو برا دیگری بکار نگیری 

ساده تر بگم به حریم خصوصی دیگران احترام بذاری

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بی فرهنگی یعنی خلط انداختن تو پیاده رو مخصوصا وقتی هوا روشن و شلوغ هست 🤮🤮🤮

بی فرهنگی یعنی اشغال ریختن تو کوچه خیابون تو طبیعت 

تو امکان عمومی 

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

فرهنگ یعنی  کشاورز یا کارگری که این میدونه آشغال جاش توی سطل زبالست بی فرهنگ یعنی ادم تحصیل کرده ای که آشغالاشو میریزه توی خیابون یا کوچه یا باغ و زمین بغل خونش 

خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛