باشه چشم.ولی من یه عمره پیدا نکردم هر دکتری میرم آنتی اسید میدن که هیچ فایده ای برام نداشت
اره منم همینطور من اصلا معدم اسیدی نیست ... میدونی جریان چیه...اینه که میزان اسید بدن بالاست و در واقع همه غذاهای گرم یه جورایی قلیایی هستن و اینکه محیط اسیدی شرایط رو برای التهاب فراهم میکنه و این باعث التهاب تیرویید و خلط پشت گلو و بیماری های خود ایمنی و این جور چیزها میشه ...اگه دسترسی داری یه طب سنتی خوب پیدا کن
بنظرت طب سنتی تاثیر داره؟نمیدونم چرا همش فکر میکنم بی تاثیره. خیلی مرض بدیه واقعا.داغون شدم بآ اینکه ...
نمیدونم تاثیر داره واقعا ولی اگه بتونن یه کم سردی یا درواقع همون میزان اسیدی بودن بدن رو بیارن پایین باید خوب بشه ....قبلا هم گفتم اگه اینجوری باشع خدا نکرده باعث خیلی مریضیا و عوارض دیگه میشه ......من یع مدته گرمی میخورم و چیزای شیرین نمیخورم یه کوچولو بهتر شده
سلام.من رفتم پیش متخصص بیماریهای دهان باچن تا تست فهمید مشکل از جوازنه های چشاییمه.ه تازه این مشکلو پیدا کردین قابل درمانه ولی من چون ازبچگی این مشکلو داشتم ودرمان نشده گفت بسختی قابل درمان هست گفت زود میومدی درمان میشدی
دکتر هومن ابراهیمی.تو مطبش روزبانم چند تست با وسایل خودش انجام داد بعدش به این نتیجه رسید که مشکل از جوانه های چشاییمه وچون از بچگی این مشکلو داشتم ودرمان نکردم گفت بسختی قابل درمانه