2777
2789
عنوان

بتا زیر صفر

243 بازدید | 4 پست

سلام خانومای گل 

من بعد از ده روز تاخیر و تحمل انقباضای زیر شکم و حساس شدن سینه به پیشنهاد دوستان تو تاپیک صبحم آز دادم و بتام شد 0/100

البته بگم من حتی لکه بینی ده روز بعد از تخمک گذاریم داشتم 

بنظرتون الان که باردار نیستم چه کنم برم امپول بزنم؟؟

اخه نکته عجیب اینه که من نه عفونت دارم نه پریود نامنظم که باعث شه اینطور عقب بندازم 

کسی تجربه ای داره در این مورد؟؟.

امیدوارم خدا جوری خوشحالت کنه که از شادی اشکت بند نیاد🌷

عزیزم من استرسم ندارم اصلا ولی بخاطر اقدام طبیعیه عقب رفتن پریود من خودم حالت تهوع دل درد وترشح داشتم ولی آز دادم منفی بود والان ۹ روز از موعدم میگذره رفتم دکتر آمپول پروژسترون و.... داد تا پریود شم 

❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من استرسم ندارم اصلا ولی بخاطر اقدام طبیعیه عقب رفتن پریود من خودم حالت تهوع دل درد وترشح داشت ...

پس منم برم سراغ امپول؟

مشکل من اینه که همسرم خیلی ریلکسه همین ازمایشم خودم بی خبر رفتم 

مگرنه به ایشون باشه خودم باید بشینم منتظر بمونم تا پریود شم

امیدوارم خدا جوری خوشحالت کنه که از شادی اشکت بند نیاد🌷
پس منم برم سراغ امپول؟ مشکل من اینه که همسرم خیلی ریلکسه همین ازمایشم خودم بی خبر رفتم  مگرنه ...

نه حتما برو وگرنه حالا حالا پریود نمیشی بخاطر تغییرات هورمونی من پاه دوم اقدامم ماه قبلم اینجور شدم بعد از ۷ روز پس از آمپول زدن پریود شدم با اینکه قبل از اقدامم همیشه سر وقت پریودمیشدم 

❤❤