2777
2789

من تومیلادانجام دادم ولی ارش هم شنیدم خیلی بیمارستان خوبیه فقط زنانه دیگه درسته؟

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تومیلادانجام دادم ولی ارش هم شنیدم خیلی بیمارستان خوبیه فقط زنانه دیگه درسته؟

اره گلم،من هم‌ باید میومکتومی بشم،هم چسبندگی دارم،شاید مجبور بشن لوله هامو بردارن ،گفتن،فعلا معلوم نیست،قبلش رویان یه تعداد جنین ذخیره کردم

اره گلم،من هم‌ باید میومکتومی بشم،هم چسبندگی دارم،شاید مجبور بشن لوله هامو بردارن ،گفتن،فعلا معلوم ن ...

انشاالله به سلامتی کناربرید نگران نباش خدابزرگه منم چسبندگی داشتم ولی کاریش نکردن چون قصدبارداری ندارم دکتر گفت مهم نیس

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

رویان،بهم‌گفتن،برو بیمارستان ارش،اگه دکتری خودت مدنظر داری برو بیمارستان خصوصی،الان اصن موندم چیکار کنم،جراحی منم گفتن جراحی سختی هستش،پیش هر کسی نمیشه رفت،گفتم بیمارستان ارش چون مخصوص بانوان هستش شاید خوبه

رویان،بهم‌گفتن،برو بیمارستان ارش،اگه دکتری خودت مدنظر داری برو بیمارستان خصوصی،الان اصن موندم چیکار ...

نگران نباش دوستم اونجاعمل کردراضی بوداینکه تخصصی زنانه خوبه دعات میکنم

انشاالله به سلامتی کناربرید نگران نباش خدابزرگه منم چسبندگی داشتم ولی کاریش نکردن چون قصدبارداری ندا ...

من میخام بچه دار شم،میوم هم حتما باید برداشته شه،میگن اثر فشاری داره،برام دعا کنید

من میخام بچه دار شم،میوم هم حتما باید برداشته شه،میگن اثر فشاری داره،برام دعا کنید

انشاالله به سلامتی عمل میکنی به سلامتی بچه دارهم میشی عزیزم فقط آروم باش واصلااسترس نداشته باش

[QUOTE=142216753]نگران نباش دوستم اونجاعمل کردراضی بوداینکه تخصصی زنانه خوبه دعات میکنم[/QUOT نمیدون ...

نه اون روده شوعمل کردنمیدونم دکترش کی بود