2777
2789
عنوان

دسر قیمه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 24 پست
 فردا شیک اشو درست کن    پس فردا اسموتی

😂😂😂

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم کاکائو و بکنیگ پودر و آرد بزن بزار تو فر

وای😂😂😂😂

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

طفلی شوهرت قراره با چه ذوقی قیمه بخوره 

الان میگه قربون دست و پنجه خانومم برم من چه شامی پخته🤣🤣🤣

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
اول زنگ بزن ۱۱۵ آماده باش بیان دم درتون بعد با کمال کیل بشین میل کن🤗🤗🤗

اگه زنده بودم میام پست میزارم ببخشید شوهرم اومد فعلا برم زنده بودم میام

حالا من یه سری توی قرمه سبزی همون اولش یانگوم بازیم گل کرد ..نعنا خشک ریختم اونم زیادا 😐

تلخ زهرمااار شد 

خدابیامرز بابام میخورد 

میگفت به به این از غذا مامانتم خوشمزه تر شده 

زهرماری بودا تللللخ 😐

دو هفته بعدش بابام فوت کرد 😢

الهی بگردم هر چی میزاشتی جلوش به به و چه چه میکرد بد نمیگفت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

حالا من یه سری توی قرمه سبزی همون اولش یانگوم بازیم گل کرد ..نعنا خشک ریختم اونم زیادا 😐 تلخ زهرما ...

خدارحمتش کنه عزیزم

به شوهرم گفتم قیمه ام تلخ شده شروع کرد به خوردن گفت نه اتفاقا خوشمزه اس به نظرم موز خوب نقششو ایفا کرده بود البته نزاشتم بجوشه با موز زیرگازخاموش بود سه چهار بار هم زدم بعد درشون آوردم