2777
2789
عنوان

بازم من😁😍😍😍

540 بازدید | 33 پست

●   بنویسید که شب تار سحر میگردد🌠

●   یک نفر مانده از این قوم؛🧡

●   که برمیگردد😍😍

❤بسم الله الرحمن الرحیم❤

سلام و صد تا سلام هدیه به صورتهای مهربون و دل های  قشنگتون😍😍😍🌸🌸🌸

حال دلتون خوبه عزیزای دلم؟🥰
الحمدلله 😍

نبینم غصه بخورینا 🤨
درست میشه ان شاءالله  میدونم😍🥰🥰🥰

خب خوش اومدین به تاپیک خودتون عشقای من🤩

به رسم هرشبمون روحمون و با یه صلوات واسه سلامتی و ظهور مهدی موعود عج تازه میکنیم😍

🌸اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

ای جانم چه عطر و بویی پیچید تو خونتون😍

حالا باهم تکرار میکنیم:❤

🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

آخیش 😍
چه آرامش قشنگی🥰

مهربونای من🥰🥰🥰
امروز چی کارا کردین که امام زمانمون و شاد کرد🤩

یا زبونم لال چیکار کردیم که آقا رو ناراحت کردیم😔

به وقت عذر خواهی باهم میگیم آقا جونم ببخشید من رو ☺️
تموم سعی ام و میکنم که تکرار نشه😍

😍ممنونم از همراهیتون فرشته های من😘

🌸🌸🌸دست حق همراهتون و  نگاه امام زمان برکت زندگی تون باشه😍🌸🌸🌸🌸

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

وای وای😍😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

اللهم عجل لولیک الفرج ان شاالله

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای وای😍😍

عزیز دلم😍😍😍😘❤

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
اللهم عجل لولیک الفرج ان شاالله

😍😍😍😘❤

وای وای مثل من رفتی توکارتاپیک سوپرایززدن😍

عزیز جان من چند وقته شروع کردم 😘😍❤

بچه ها شما دلاتون پاکه برا منم دعا کنین 😭😭

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

عزیزم 💔😔 من امروز کار بدی کردم خودم ناراحت بوددم

دیدم نوشتی جیکار کردین که آقا رو ناراحت کردین دوباره یادم اومد

شرمنده شدم😓😢 خدا کنه آقا امام زمان گناهم رو نبینه😔

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها شما دلاتون پاکه برا منم دعا کنین 😭😭

خدای خوبم🥰

به حق صاحب زمان دل این دوست من و اونجوری که دوست داره شاد کن😍❤

امروز آقا رو هم خوشحال کردم هم ناراحت😔

الهم عجل لولیک الفرج

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
عزیزم 💔😔 من امروز کار بدی کردم خودم ناراحت بوددم دیدم نوشتی جیکار کردین که آقا رو ناراحت کردین دو ...

چقدر تو خوبی آخه😍

میدونی الان این ناراحتی تو چقدر ارزشمنده؟🤩

تو یه ببخشید بگو و شک نکن آقا میبخشه و کلی خوشحال میشه🤩🤩❤

مگه میشه پدر از فرزندانش ناراحت بمونه😍😍😍