2777
2789
عنوان

😜Hadi güzel anne

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روم نمیشه ابرازه علاقه کنم اومدم اینجا بهشون بگم هرکار کردم آبی نشد تگش کنم 😕

چرا روت نمیشه منم قبلم مثل تو بودم. ولی یه رور مادر بزرگم فوت کرد و دیدم وای من چرا به مامان بزرگم نگفته بودم کا چقدر دوسش دارم. بعد اون دیگه خجالتو کنار گزاشتم و الان هرروز دست ماملنمو میبوسم و میگم که خیلی دوستت دارم و بهترین مامان دنیایی و چقدر توبه که تو رو دارم و کلی قربون صدقش میرم. دائما هم میگم قادایین آلیم 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
چرا روت نمیشه منم قبلم مثل تو بودم. ولی یه رور مادر بزرگم فوت کرد و دیدم وای من چرا به مامان بزرگم ن ...

باید روی خودم کار کنم ...

الان که نتونستم تگ کنم مامانمو حتی روم نمیشه برم بهش متنو نشون بدم😐😑

وااای چه قدر کار سختیه 

باید روی خودم کار کنم ... الان که نتونستم تگ کنم مامانمو حتی روم نمیشه برم بهش متنو نشونش بدم😐😑 ...

اولاش اونطوره. اول با لحن بچگونه بهش بگو و کمکم که به حرف های عاشقونه هم تو و هم مامانت عادت کردین و عادی شد براتون با لحن خودت و بزرگسال بگو. من که اینطوری کردم و خوب جواب داد. الان هر روز میبوسمش و بغلش میکنم و کلز قربون صدقش میرم. خیلی خوبه یعنی اگه این حرف های دلم و عاشقانه رو به مامانم نگم میمیرم

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز