2777
2789
عنوان

دستم سوخت+عکس

487 بازدید | 55 پست

بچه ها من هفته پیش رفتم حموم اینقدر آب داغ بود نمیدونستم که اینقدر داغه آب رو باز کردم بعد اینقدر داغ بود به زور بستم بعد آب سرد رو همون موقع باز کردم که یه دفعه آب خیلی داغ ریخت رو دستم اون موقع خیلی درد داشتم منو بابامم خونه تنها بودم نتونستم چیزی بگم و تو حموم موندم یه دفعه همه ی لباس هام از روی گیره ی لباس افتاد خیس شد مجبور شدم خیس بپوشم دستم بدتر شد

الان عکس دستمو میذارم بگین چیکار کنم پوسته های روشو کندم خیلی درد داره

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

دوستانی  که بلیط هواپیما رو انتخاب می کنند می تونند از سایت دیجی چارتر ارزونترین بلیط ها رو تهیه کنند.

تازه می تونند از کوپن با کد تخفیف app99 استفاده کنند و تا 200 هزار تومان تخفیف بلیط هواپیما بگیرند و تراسفر فرودگاهی شون هم رایگان میشه

برای اطلاع بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

کد تخفیف بلیط

https://digicharter.ir/Blog-30652-کد-تخفیف-بلیط-هواپیما-و-بلیط-چارتر.html

دیجی چارتر ارزانترین بلیط هواپیما را از بخواه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

استارتر شرمندع گزارش لطفا هرکی گزارش زد بلایکع براش صلوات بفرستم🍭 https://www.ninisite ...

ترکیده

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

پماد بیلوا بگیر 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

عکس

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

ببینم 😣😣😣

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

برو دکتر حتما ک عفونت نکنه و جاش نمونه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!