2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیت الماله 😐🤣

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

همه بهش میگن 

ینی دوست و غریبه😕

من احساس میکنم کمبود محبت زیادی داره

البته بگم که مهم ترش اینه که اون بقیرو چجوری صدا میزنه اونم اونا رو با لفظ جان میگه؟

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
همه بهش میگن  ینی دوست و غریبه😕 من احساس میکنم کمبود محبت زیادی داره البته بگم که مهم ترش ا ...

نه اون گفت مهندس ولی خب من میدونم خوب برخورد میکنه برا اونا استیکر گل میذاره منو دیونه کنه 

اخر قاط میزنم هفته بعد با عالم.ادم.تو گروه حرف میزنم.منم

همه که من جو.گرفتم.دو.نفر 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
نه اون گفت مهندس ولی خب من میدونم خوب برخورد میکنه برا اونا استیکر گل میذاره منو دیونه کنه  اخ ...

اصلا بابتش حرص نخور

فکر کنه رو رفتاراش حساس شدی

تو هم با بچه هاتون صحبت کن 

تو جمع باش و باهاشون تعامل کن

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
اصلا بابتش حرص نخور فکر کنه رو رفتاراش حساس شدی تو هم با بچه هاتون صحبت کن  تو جمع باش و باه ...

والا من اول اسم کوچیکشم.میگفتن ناراحت میشدم چیزی نشون نمیدادم.سرد میشدم بدتر 

ولی الان اونجوری حزص نخوردم بیشتر تعجب کردم که ی دختر چقدر سبک.باشه پسر با لفظ جان صدا کنه 

هی هم.گفتم بقیه بی جنبه ان فقط با خودش حرف زدم من.بعد با عالم ادم باید حرف بزنم.

خوشبختی جوونا صلوات ☺
اصلا بابتش حرص نخور فکر کنه رو رفتاراش حساس شدی تو هم با بچه هاتون صحبت کن  تو جمع باش و باه ...

ولی بنظرم.هر کسی وقتی اینجوری رفتار کنه ذره ذره ارزش خودش رو حلوی طرف مقابل میاره پایین.

این حسی که من دارم 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
والا من اول اسم کوچیکشم.میگفتن ناراحت میشدم چیزی نشون نمیدادم.سرد میشدم بدتر  ولی الان اونجوری ...

میفهمم چی میگی

والا منم دیدم از این دخترا راحت با پسره گرم میگیرنو شوخی میکنن اصلا فازشونو نمیفهمم

اگرم ادم بخواد با کسی معاشرت کنه

باید تو یه چارچوب و خط قرمزایی بحرفن

ولی بنظرم.هر کسی وقتی اینجوری رفتار کنه ذره ذره ارزش خودش رو حلوی طرف مقابل میاره پایین. این حسی که ...

کاملا احساستو درک میکنم و صد البته قبولش دارم

معنی نداره ادم زود با یکی پسرخاله بشه

نه اینکه بگم ادم ساکت باشه تو خودش بره نه

میشه حرف زد دورهم بود ولی اونم با یه شرایطی

کاملا احساستو درک میکنم و صد البته قبولش دارم معنی نداره ادم زود با یکی پسرخاله بشه نه اینکه بگم ا ...

ب خدا همین پسر به من گفت با پسرا حرف نزن غیرتی شدن الکی

خوشبختی جوونا صلوات ☺
کاملا احساستو درک میکنم و صد البته قبولش دارم معنی نداره ادم زود با یکی پسرخاله بشه نه اینکه بگم ا ...

اونم ب خدا خیلی سنگین داشتم درس میپرسیدم

خوشبختی جوونا صلوات ☺