2777
2789

من چون خودم از بچگی تپل بودم یه حس بدی ب تپلی دارم

خیلی جاها اذیت شدم

از خیلی مهمونیا زدم

از خیلی لباسا گذشتم

از خیلی خوشیا

مثل همسن هام بچگی نکردم

چون برجستگی رو از بچگی داشتم

یکم که میدویدم تو بازیا داداشم مسخرم می‌کرد البته اینو بگم منو داداشم عاشق همیم

خلاصه نود درصد مهمونی هارو نرفتم

همیشه استرسم این بود وقتی بخوام ازدواج کنم چجوری انگشت های تپل باد کرده ام رو جلوی شوهرم بگیرم

از بچگی هزار بار خواستم رژیم بگیرمو نشد

میدونم شما هم هزار بار اراده کردین و هرکی به هر دلیلی نشده

ولی من یه جا به خودم اومدم و شروع کردم به رژیم و ورزش

اونم نه هزینه ی باشگاه

با رقص یا حلقه

گاهی عین اینکه تردمیل داشته باشم تو اتاقم یه فاصله ی کوچیک میدویدم

یا روی پشتی که لیز تند راه میرفتم 😂😂😂

و خوشبختانه روزی که 20 کیلو کم کرده بودم با عشقم آشنا شدم و نامزد کردیم

خیلی رک بگم تا اون موقع لاغری واسم مهم بود

الان هیکل سفت محکم

بدون شل و ولی و ترک

میدونم ما خانوما زایمان داریم

و هرچقدر لاغر کنیم با یه شکم و شیر دهی اوضاع عوض میشه

ولی بازم میشه تلاش کرد

الان نمیگم لاغری

میگم خوش هیکلی

رو فرم بودم

یکی از مهم ترین و جذاب ترین نعمتیه که ی خانم میتونه داشته باشه

من میخوام به وزن ورزشکاری برسم

اگه شما هم هزار بار اراده کردین مثل من و نشده نذارین از عمرتون کم بشه و سنتون بره بالا و حسرت بکشین

بیاین باهم شروع کنیم

و جوری که انگار همو عین خواهر می‌شناسیم پشت همو بگیریم تا ادامه بدیم و خسته نشیم

خواهشا فقط کامنت نذارین آره منم دلم میخواد

یا چکار کردی و فلان

بیا از امروز با کمترین هزینه و کمترین وقت شروع کنیم

گروه بزنیم

سن و وزن و قد رو بگیم

بخدا همون قدر که دلم میخواد خودم خوش فرم باشم

آرزومه شماهم برسین 

چون از بچگی سایه ی چاقی روی من بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۱سالمه .وزن۷۸ قد۱۶۰  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

من۳۱سالمه.۳تا زایمان داشتم.الان ک ۶ماهه زایمان کردم.وزن۷۰قد۱۷۰.میخام۶۰بشم ولی همین کم کردن۱۰کیلو واسم عذابه

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

منم تلگرام ندارم.همینجا گروه بزنین

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
من۳۱سالمه.۳تا زایمان داشتم.الان ک ۶ماهه زایمان کردم.وزن۷۰قد۱۷۰.میخام۶۰بشم ولی همین کم کردن۱۰کیلو واس ...

من بزرگترین مشکلم شکم و پهلوهام هستش

فکرکنم اگر اب بشن حداقل۵کیلو کم میکنم و بعدش۵کیلو دیگه با رژیم

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
من ۳۸ کیلو با رژیم دکتر کرمانی کم کردم . یه ماهه رژیمم تموم شده اما دیگه خورد و خوراک و یاد گرفتم

شکم و پهلو داشتی؟زایمان داشتی؟