baahaarii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 596 عنوان کمک ... 67 بازدید | 9 پست زنگ زدم مدرسه بزرگسالان گفتن اونجانمیشه ثبت نام کنم باید برم اداره آموزش و پرورش اخه چرامگه نبایدتومدرسه ثبت نام کنم ؟کلافه شدم ۱۹سالمه تادهم خوندم 1399/03/31 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baahaarii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 596 یکی بگه بخوام ادامه تحصیل بدم باید چیکار کنم🥴کجابرم؟؟
پادشاه_قلبم عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 5450 چون درست ول کردی بعد چند سال میخوای دوباره شروع کنی باید بری آموزش و پرورش از اونجا معرفی میکنن بزرگسالان خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
عشق_فرزند عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 660 جهت مشاوره در زمینه شرایط اخذ دیپلم مجدداز تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۴_۹۰۷_۹۰۹(بدون پیش شماره) تماس بگیرید
baahaarii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 596 چون درست ول کردی بعد چند سال میخوای دوباره شروع کنی باید بری آموزش و پرورش از اونجا معرفی میکنن بزرگ ... اهاینی اول باید برم اونجابعدمدرسهشماخودتون بزرگسالان درس خوندی؟میشه هرچی که میدونی بگی اطلاعات زیادی در موردش ندارم
baahaarii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 596 مثلامیشه کلاغیرحضوری خوند؟فقط واسه امتحان رفت؟هزینش چقدره من نوزده سالمه متاهلم لازم التعلیم محسوب میشم؟
پادشاه_قلبم عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 5450 اهاینی اول باید برم اونجابعدمدرسه شماخودتون بزرگسالان درس خوندی؟میشه هرچی که میدونی بگی اطلاعات زیا ... نه عزیزم من بزرگسالان نرفتم ولی تو مدرسه هر کی تجدید میاورد مدرسه معرفیش میکرد بزرگسالان الانم تو میری آموزش و پرورش برگه معرفی میده برای بزرگسالان خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
baahaarii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 596 نه عزیزم من بزرگسالان نرفتم ولی تو مدرسه هر کی تجدید میاورد مدرسه معرفیش میکرد بزرگسالان الانم تو می ... آها خیلی ممنون
پادشاه_قلبم عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 5450 مثلامیشه کلاغیرحضوری خوند؟فقط واسه امتحان رفت؟هزینش چقدره من نوزده سالمه متاهلم لازم التعلیم محسوب م ... آره میتونی تو خونه درس بخونی و فقط بری امتحان بدی هزینش اگه دولتی باشه فکر نمیکنم با مدرسه خیلی فرق کنه خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
پادشاه_قلبم عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 5450 آها خیلی ممنون خواهش میکنم عزیزم خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز