2777
2789
عنوان

بیکار شدم 😅😅😅

155 بازدید | 11 پست

بیکار که میشم خرافاتی میشم 😂😂😂می‌خوام قهوه دم کنم بخورم بعد اشکالش رو تو اینترنت بزنم تفسیر کنم 😅😅 اگه با قهوه شیر بریزم نمیشه ؟؟؟ حتما باید قهوه خالی با شکر باشه 😓😓 آخه خیلی تلخه اصلا نمیتونم بخورم هرچی شیرین میکنم باز تلخه😣 اگه با شیر قاطی کنم بازم ته نشین میشه برای فال ک بگیرم باهاش بدرد میخوره یانه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی تلخه چطور قهوه میخورن 😓اصلا نمیتونم بخورم با اینکه قهوه ای که گرفتم لایت هست مثلا ولی تلخ

من خودم بارها خوردم واس فال! کم بخور از فنجون های کوچولو مخصوص قهوه تلخ! البته اینم بگم باید قهوه ترک باشه

من خودم بارها خوردم واس فال! کم بخور از فنجون های کوچولو مخصوص قهوه تلخ! البته اینم بگم باید قهوه تر ...

آها مرسی عزیزم آره قهوه ترک هست ⁦❤️⁩شکرپس نباید زیاد بریزم نمی‌دونستم 🙄 همیشه ۲ برابر شکر می‌ریختم ولی اصلا شیرین نمیشه

آها مرسی عزیزم آره قهوه ترک هست ⁦❤️⁩شکرپس نباید زیاد بریزم نمی‌دونستم 🙄 همیشه ۲ برابر شکر می‌ریختم ...

من میدادم کسی واسم فال میگرفت! چه جالب! چجور واسه خودتون فال میگیرید؟؟؟؟

من میدادم کسی واسم فال میگرفت! چه جالب! چجور واسه خودتون فال میگیرید؟؟؟؟

من خودم میخورم بعد تو اینستا میدم عکسشو به پیج های تفسیر فال ....تو پیج میزارن عکس فنجون رو ...بعد چند نفر تفسیر میکنن ...یا خودم از تو اینترنت معنی هاشو پیدا میکنم