2777
2789
عنوان

بیاین

45 بازدید | 6 پست

من با ختم ۱۲۴۰۰۰صلوات حاجتمو گرفتم با دل پاک دعا و ختم کنید انشالله حاجت روا میشید(وعجل فرجهم هم ذکر میکردم تاثیر زیادی داره)

ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید
از کجا میفهمید بخاطر صلوات اون اتفاق براتون افتاده؟‌

چون بعد اون صلولتها ادم ب حاجتش میرسه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میفهمید بخاطر صلوات اون اتفاق براتون افتاده؟‌

اون اتفاق واسه من غیرممکن ب نظر میومد کلی دعا میکردم نیت ۱۲۴۰۰۰صلوات هم کردم از امام زمان خواستم و اینکه من خیلی ب امام زمان اعتقاد دارم باور داشتم امام زمان دست ردب سینم نمیزنه دعاشش قفل هم روزی۳بار میخوندم محال بود حاجت روا نشم و همینطورم شد

ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید
دلیل نمیشه که بخاطر اون بوده

ممکنه اگر صلواتهارو نمفرستاد اون حاجت براورده نمیشد

البته منظورم کسانیست که صلوات نذر میکنند 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اون اتفاق واسه من غیرممکن ب نظر میومد کلی دعا میکردم نیت ۱۲۴۰۰۰صلوات هم کردم از امام زمان خواستم و ا ...

التماس دعا دارم عزیزم