2777
2789
عنوان

افسرده گی

73 بازدید | 13 پست

سلام بچها من زندگی خیلی سختی داشتم گاهی وقتی میام سایت مشکلات کاربر هارو میخونم ۸۰ درصد غم غصه هاشونو  تجربه کردم از اینا بگذریم من واقعا از رفتارای خودم خسته شدم 

اعتماد به نفسم خیلی پایینه ترس از دست دادن عزیزام  دارم افکار منفی دارم  نا امیدم زود گریم میگیره زود عصبانی میشم 

داعم ترس از ازراعیل دارم مدام فک میکنم‌یرمو بچرخونم میبینمش 

خیلی نگران اینده ام وووووو

کی مثل من بوده بچها درمان شدین پیش روانشناس رفتین یا روانپزشک واقعا خیلی سخته  کسی درکم نمیکنه 

اعصابم حتی به بچه ام هم نمیرسه  همش احساس بی حالی دارم

راهنماییم میکنید بچها

راستی من یکساله زایمان کردم البته رفتارام قبل زایمان هم بود بعد زایمان اینجور نشدم ک فکنم افسردگی بعدزایمانه  بیشتر افکار منفی  ناراحتم میکنه 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو روانپزشک قرص میده برای یه دوره بعدم کم کم قطع میکنه حالت عالی میشه 

هزینش برام مهمه چون دستمون خالیه راستی ادرس و اینا ندارم از دکتر ینی نمیشناسم چجوری پیدا کنم

هزینش برام مهمه چون دستمون خالیه راستی ادرس و اینا ندارم از دکتر ینی نمیشناسم چجوری پیدا کنم

کدوم شهری؟ درک میکنم ولی ببین چطور گاهی سرما خوردگی شدید میگیریم هرجور شده میریم دکتر اینم سرماخوردگی روحیه.

إنني لا أخبر أحدًا بك ، لكنكَ تفيض من عينايْ 🪐
کدوم شهری؟ درک میکنم ولی ببین چطور گاهی سرما خوردگی شدید میگیریم هرجور شده میریم دکتر اینم سرماخوردگ ...

تبریز 

تبریز دکترای خوبی داره یه سرچ بکن پیدا میکنی هرچقدر دیرتر بری حال روحیت بدتر میشه نذار پیشرفت کنه

حتما عزیزم باید برم واقعا خودم از رفتارای خودم‌ناراحتم