2777
2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 124 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم اعتماد به نفس داشته باش

به نقاشی خدا هیچ وقت زشت نگو

همه دخترا خوشگلیای خودشونو دارن 

برا پوستت برو دکتر بینیتم سعی کن عمل کنی

ولی پوستت و حتمن درمان کن

متاهلی؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

خشکلی نسبی هست . الان ک انواع عمل ها هم اومده . ی کرم ازون خوب ب نام ادیب هست از دیجی کالا بگیر خیلی موثره سر ی ماه جوشات اوکی میشه. بقیه چیزا هم اگر پرانرژی و زرنگ باشی کار میکنی و با عمل درست میشه . از خیلیا بهتر

واقعا زشت نيستي جدي ميگم

فقط اعتماد ب نفست كمه

زوم كردي رو عيباي صورتت

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍

عزیزمممم😻😻😻😻تو که خوشگلی ماشالله🤩

بینیم اصلن گنده نیست

فقط نیاز داری پوستت و درمان کنی 

چشات ولباتم خیلی خوشگله

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟