2777
2789

یعنی دکتر یه پول جداگانه میگیره و بیمارستان یه پول جدا ؟ میشه راهنماییم کنید من نمیدونم .

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه شما کاری به دستمزد دکتر ندارید میگن اینقدر قیمتش دیگه خود بیمارستان باهاش حساب میکنه

هیچ جا دکتراش بیمه قبول نمیکند

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
نه دیگه شما کاری به دستمزد دکتر ندارید میگن اینقدر قیمتش دیگه خود بیمارستان باهاش حساب میکنه

دقیقا. دکتر شما بیمارستانی میتونه عمل انجام بده که باهاش طرف قرارداد باشه . اگر اون بیمارستان به شما گفت زایمان 4 میلیون یعنی دستمزد دکتر هم محاسبه کرده. و خودش با دکتر حساب میکنه. و اگر دکترون ازتون پول جداگانه یا زیر میزی خواست شکایت کنید.

دقیقا. دکتر شما بیمارستانی میتونه عمل انجام بده که باهاش طرف قرارداد . اگر اون بیمارستان به شما گفت ...

بیمارستان گاندی گفت 8 تومن و گفت دکتر بیمه قبول نمیکنه گقت اینجا کل پول رو پرداخت میکنید و خودتون میرید از بیمه میگیرید . خب گاندی آنلاینه نباید بگیره بعد چجوری میشه؟

من برای دوتا زایمانم که رفتم دکترها اصلا طرف قرداد بیمه نبودن یعنی بیمه های دیگه بودن طرف قرارداد بیمه ما نبودن 

بیمارستانی که دکتر کار میکرد رفتیم هزینه سزارین میخواستم بشم پرسیدم مثلا اون‌موقع برای دومی ۳میلیون و ۸۰۰ شد دیگه پرداخت کردیم حالا هزینه اتاق خصوصی بخوای بگیری یا ملافه هایی هم‌میندازن زیر پات حساب میکنن هر چقدر بشه شما میدید میشه صورت حساب بگیرید ببرید بیمه 

یه مقدارش بهتون میده 

بیمارستان گاندی گفت 8 تومن و گفت دکتر بیمه قبول نمیکنه گقت اینجا کل پول رو پرداخت میکنید و خودتون می ...

عجیبه من تا حالا همچین چیزی نشنیدم اونم بیمارستان خصوصی. من نیکان زایمان کردم و به دکترم پول جدایی پرداخت نکردم.

ولی بیمارستان های دولتی شنیدم اگر دکترت قرار باشه خارج از شیفتش بیاد بالاسرت باید اون هزینه رو خودت بدی. بازم چند جا پرس و جو کن دقیق همه جا دنبال گرفتن پول بیشترن.

بیمارستان گاندی گفت 8 تومن و گفت دکتر بیمه قبول نمیکنه گقت اینجا کل پول رو پرداخت میکنید و خودتون می ...

خوب همین دیگه شما پول رو پرداخت میکنید بعد صورت حساب ببرید بیمه اونجا کاراش رو کنید حالا بستگی داره چه بیمه ای باشی مثلا بیمه ما ۸۰ درصد برگردوند 

عجیبه من تا حالا همچین چیزی نشنیدم اونم بیمارستان خصوصی. من نیکان زایمان کردم و به دکترم پول جدایی پ ...

وای خیلی استرس گرفتم نمیدونم کجا برم . پیش کدوم دکتر کدوم بیمارستان . به نظرم سخت ترین انتخابه 

خوب همین دیگه شما پول رو پرداخت میکنید بعد صورت حساب ببرید بیمه اونجا کاراش رو کنید حالا بستگی داره ...

عه یعنی این که گفت 8 تومن پول دکتر هم توش بود ؟ ببرم بیمه برای ما هم 90 درصد زده و برمیگردونه ؟ اینجوری خوبه .ممنون دوستم

الان بیمه شما چیه ؟ یعنی گاندی با بیمه شما طرف قرارداد نیست ؟ 

چرا هست بیمه دانا . هی میپرسید دکترتون طرف قرارداد نیست و گفت 8 تومن هزینه سزارین میشه و طبیعی 7 تومن . من متوجه نشدم خب دکتر رو چیکارش کنم .  

یا میتونی بری بیمارستانی که طرف قرداد بیمه شما هست ببینی دکتر زنانش کی هست بری پیش همون ولی من کار دکتر برام بیشتر اولویت هست که کارش خوب باشه حالا هزینه یه مقدارش میشه از بیمه گرفت 

چرا هست بیمه دانا . هی میپرسید دکترتون طرف قرارداد نیست و گفت 8 تومن هزینه سزارین میشه و طبیعی 7 توم ...

خوب خودشون با دکتر حساب میکنن مثلا توی یه روز ممکنه چند تا زایمان داشته باشه نمیاد از همه جداگانه بگیره