2777
2789

ما اگه دعامون بگیر بود برا خودمون دعا میکردیم😂😂😂

شوخی کردم حالت عوض بشه 

چرا بمیری بابا بزن دهن بدخواهاتو سرویس کن 

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم واقعا دلم میخاد بمیرم،چون هیچ جوره نمیتونم وابسته ی این دنیا بشم ن آداماش ،ن دلخوشی های زود گذرش،هیچ چیزیش دل منو نمیبره،افسردگیم ندارم ،فقط سر عقل اومدم متوجه شدم و مطمئنم که اون دنیا از این دنیا خیلی قشنگتره

دختر خوب من حالم داغون بود داغون با بالشت خیس خوابیدم شب که چشمامو بستم فکر میکردم دیگه صبح و نمیبینم  تا این حد داغون به تمام کاربرای که تاپیکای نماز و زیارت و... میزدن میگفتم التماس دعا دارم. مامانم همیشه میگه مرده هارو ول کن زنده هارو بچسب 

دیروز وقتی چشمام باز شد در عین بی حوصلگی اولین چیزی که توجهمو جلب کرد فوت زهره فکور صبور بود شوک بدی بود اما  حال بدم تموم شد نمیخواستم اینجوری زندگیم تموم شه یه مدت سوگواری کن اما سریع به خود بیا  بین مرده ها خبری نیست . همه یه روزی میریم خوشبخت و خوشحال اونی که زیباتره ، قوس دماغش قشنگ تره چشماش گیرا تره موهاش لخت تره و... نیست . اونی که ماشین زیر پاش صفرای قیمتش بیشتره محلشون لاکچری تره و... نیست .خوشبخت اونه که تا وقتی هست معنی درست زندگی ودرست زندگی کردنو بفهمه برای قلبت ارامش برای روحت صبر و آسایش ارزو میکنم😘😘

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))