2777
2789
گاهی واقعا تقصیر مادر نیست چون من معتقدم هیچ مادری دلش نمیخواد بچش چه دختر چه پسر معذرت میخوام یه ان ...

گاهی بله 

ولی مادرشوهرم بچه هاش و بد. تربیت کرده 

البته ژنتیکی خود شیفته هم هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم هر کسی یه نظری داره.⚘

شاید طایفه ی شوهرت خوب و با فرهنگ هستن والا من افتادم توجایی که هرکی میاد خونمون اولومیرن سراغ یخچال هرچی باشه بقران میخورن و به خودمم تعارف نمیکنن و خالی میکنن بعد میرن سرکمد و هرچی دلتون بخواد کلا فضولی میکنن متنفرم اصلا تربیتوندارن بخدا جونم به لبم رسیده

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
عزیزم من کلا دارم میگم اخه هرروز هزارتا تاپیک میزنن از مادرشوهر بدمیگن درحالی که اگه خودمون هم یکم ر ...

میدونم دیدم منم از این تاپیک ها 

من به اندازه خودم کار میکنم و احترام هم میذارم

ولی خیلی اذیت شدم

نه شوهرم و. میبخشم نه مادرش و خواهرش 

میدونم دیدم منم از این تاپیک ها  من به اندازه خودم کار میکنم و احترام هم میذارم ولی خیلی اذیت ...

ان شاء الله مشکلتون حل بشه بزودی عزیزم خانواده همسر خوب نعمته برا خودش. من شش تا خواهرشوهر دارم دوتا برادر شوهر عاشق اینم که دور هم جمع بشیم کلی میخندیم اونروز و کلی روحیم عوض میشه یکی از یکی بهتر. برا همین وقتی همه بدخانواده شوهرو میگن ناراحت میشم. البته مادرشوهرم با اینکه بی نظیره گاهی متلکا خودشو داره ولی خوبیاش چون بیشتره من به دل نمیگیرم. 

وای چکار این مادرشوهرای بیچاره دارین که اینقددرموردشون بد میگین بخدا اوناهم مادرن من که ازش راضیم پس ...

عزیزم کاملا جنبه ی فان داشت فک کردم متوجه بشین که واسه خندست...

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یواش تر😅😅

😂😂😂😂👌

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟