2777
2789
وای چکار این مادرشوهرای بیچاره دارین که اینقددرموردشون بد میگین بخدا اوناهم مادرن من که ازش راضیم پس ...

خودت داری میگی پسرش و خوب تربیت کرده 

اونایی که مینالن ( مثل من ) مادرشون یه انگل تحویل داده 

راستش من مادرشوهرم خیلی خوب نیست خیلی هم بد نیست ولی هیچ وقت قضاوتش نمیکنم چون اونم مادره چند سال زحمت بچشو کشیده نمیشه که انتظار بیخود ازشون داشت.تو رو خدا به بزرگتراتون هرچقدم بدن احترام بزارین😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونایی ناراضین ک پسر خوبی تربیت نکرده😐

بازم زیاد از حد اینجا ازشون بد میگن الان اونایی که مجرد هستن شمشیرو از رو میبندن برا مادر شوهر اینده فک میکنن دیو دوسرن. همه که بد نیستن. بلاخره ماها هم شاید در آینده مادرشوهربشیم چرا اخه تیشه به ریشه خودمون میزنیم

خودت داری میگی پسرش و خوب تربیت کرده  اونایی که مینالن ( مثل من ) مادرشون یه انگل تحویل داده&n ...

گاهی واقعا تقصیر مادر نیست چون من معتقدم هیچ مادری دلش نمیخواد بچش چه دختر چه پسر معذرت میخوام یه انگل بشه.

😂😂😂 بخدا مادرشوهر من بی عارترین زن دنیاس  مثلا شوهرم خیلی خیلی بی تربیت بود وقتی ازدواج کر ...

میفهمم چی میگی مادرشوهرمن پدرشوهرمو دوس نداشته تا موقع فوتش زوری زندگی کرده ینی اصلا خونه خودش نبوده زاییدع و ول کرده خودش یسره خونه مادرش عمه های شوهرم بزرگشون کردن ۳تا بچن دخترش ک شوهرداشت دوس پسرداشت اخرسر دخترشم ۳تا بچه رو ول کرد باشوهرش با ی پسره فرارکرد پولای شوهرشم برد برادرشوهرمم ک ۷تا زن طلاق داده شوهرمم ک اگ من نبوذم معلوم نبود چی میشد البته قبل من ۱۰سال اعتیاد داشته از۱۴سالگی معتادشده

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
گاهی واقعا تقصیر مادر نیست چون من معتقدم هیچ مادری دلش نمیخواد بچش چه دختر چه پسر معذرت میخوام یه ان ...

وقتی ول کنه برع بچها تو اتاق مجردی لای معتادا بزرگ شن انگل میشن 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
خب شما باهاش حرف بزن بگو که کارشون درست نیست واقعا چون قبل از عروسش پسرش قطعا بیشتر ناراحت میشه.

نه والا پسرای دیگه اش خری بیش نیستن میگم شوهر منم اولا به حرفای مامان وخواهرش گوش میداد وپرش میکردن بعد من رفتم و درخواست طلاق دازم اینم به گوه خوردن افتاد

متنفرم از آدمای خونه خراب کن 

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
خودت داری میگی پسرش و خوب تربیت کرده  اونایی که مینالن ( مثل من ) مادرشون یه انگل تحویل داده&n ...

عزیزم من کلا دارم میگم اخه هرروز هزارتا تاپیک میزنن از مادرشوهر بدمیگن درحالی که اگه خودمون هم یکم رو خودمون و اخلاقمون کار کنیم میبینیم که چقد زیادی بزرگش کردیم اونا هم به هرحال مادرهستن. عروسا میرن میشینن خونه مادرشوهر دستم به سیاهو سفید نمیزنن دلشون میخواد بهترین پذیرایی هم ازشون بشه اخر سر اگه مادر یه کوچولو شوخی یا چیزی بکنن فوری به خودشون میگیرن و قهر میکنن و زندگیو تا چندروز برا خودشون و همسرشون زهر میکنن. 

وقتی ول کنه برع بچها تو اتاق مجردی لای معتادا بزرگ شن انگل میشن 

خب منم میگم گاهی تقصیر مادر نیست اما وقتی که بعد از مادر شخص دیگه ای وارد زندگی اون مرد بشه قطعا میشه حداقل یکم رو شخصیت اون فرد کار کرد و تغییرش داد.

خب منم میگم گاهی تقصیر مادر نیست اما وقتی که بعد از مادر شخص دیگه ای وارد زندگی اون مرد بشه قطعا میش ...

فک کن آهن وقتی داغه میتونی شکل بدی وخمش کنی ولی وقتی سرد شه هرکاری کنی نمیتونی شکل بدی

مامان وبابا مقصرن بچه ی بد یا خوب تحویل میدن

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍