2777
2789
عنوان

شیر خشک

111 بازدید | 22 پست

سلام خانوما..دخترم شیش ماهشه بهش شیر خشک گیگوز میدادم تا چعار ماهگی..طعمش تکراری شد نخورد دیگ...الان بهش بیومیل پلاس میدم ولی کلا 150 گرم اضافه کرد رفتم نان گرفتم ی هفته اس میدم یبوست گرفته......ب نظر شما چ شیرخشکی بدم ک وزن بده بهش؟؟

سوپرامیل و اپتامیل چطوره؟؟

اپتامیل  خوبه برای وزن گیری

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه با نان هم پسر من یبوست میشد با آپتامیل هم بالا میاورد دکتر واسش سوپرامیل نوشت گفت چربه وزن گیری ...

دختر من از دیروز کلا 180 تا شیر خورده ب نظز شما چ مشکلی داره؟؟ب نظر شما بخاطر یبوسته؟:

عه با نان هم پسر من یبوست میشد با آپتامیل هم بالا میاورد دکتر واسش سوپرامیل نوشت گفت چربه وزن گیری ...

چند وقتشه دختر شما؟وزنش چقدره::دختر من 7200

با سوپرامیل وزنش خوبه؟ماهی چقدر اضافه میشه:؟

چند وقتشه دختر شما؟وزنش چقدره::دختر من 7200 با سوپرامیل وزنش خوبه؟ماهی چقدر اضافه میشه:؟

نزدیک ۲ سال

کلا هرچی بزرگتر شن کمتر وزن میگیرن

رو نمودار نگاه کن متوجه میشی اگه رو خط سبزه که خوبه دیگه

البته وزن تولد هم مهمه

نزدیک ۲ سال کلا هرچی بزرگتر شن کمتر وزن میگیرن رو نمودار نگاه کن متوجه میشی اگه رو خط سبزه که خوبه ...

وزن تولدش 3400

عصبیم میکنه شیر نمیخوره هرکاری میکنم نمیخوره 

سلام پسر من ۴۰ روزشه شیر نان همراه شیر خودم بهش میدم اما صبح ها دو سه ساعتی فقط زور میزنه  دکت ...

اره عزیزم

شیر نان کلا یبوست اوره.....ب تعداد اندکی میوفته ک یوبس نمیشه...البته کولیک هم شرطه....ولی شما شیرشو عوش کن 

اپتامیل یه دوره دادم پسرم تو دوماه ۳یا ۴ کیلو وزن گرف

بعدش دیگه معمولی بود تا یکسالگی  ۳ روزه سوپرا میل میدم هم چربه هم شیرین تر  تا ببینم این‌ماه چقد اضافه میکنه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
سلام پسر من ۴۰ روزشه شیر نان همراه شیر خودم بهش میدم اما صبح ها دو سه ساعتی فقط زور میزنه  دکت ...

اره اره ببلاک بده  سبک تره 

منم اپتامیل میدادم سنگین بود یبوس میشد دلدرد و نفخ میگرف 

ببلاک دادم  دفعش خوب شد دیگه دلددرد نشد 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)