2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز امام جواد کلا خیلی خوبه از این مغازه هایی که تسبیح و مهر اینا میفروشن بگیر دارن بعضی عقیق فروشی ها هم دارن 

و خدا بیدار است💚محو تماشای گام لرزان غزالی که همین ثانیه ای پیش بدنیا آمد...تو ندیدی او را؟..😊💕

سلام عزیزم من یک سالی هست که خریدم و بستم به بازوم یه آرامش خوبی داره حس میکنم تاثیر خوبی هم داشته تو زندگیم، از یه پیج تلگرامی خریدم نزدیک 200 تومن خودشون ک میگفتن روی چرم آهو نوشته شده و داخل یه بسته بندی نقره

اصلی ترین تاثیر حرز امام جواد همین است که طلسم ها و سحر رو باطل میکنه.فقر رو میبره. مریضی ها و ترس و... رو میبره و مشکل جشم زخم که زندگی خیلی ها رو نابود کرده است حل میکند. مورد تایید همه علما هست. حتی در کلیپی شخصی به اقای بهجت عرض کرد مشکل داریم و کارمون به طلاق کشیده اقا فرمودند حرز امام جواد ببندید. علت این که تاثیر نمیبینیم اینه که یا روی پوست اهو نیست یا نویسنده ش اجازه کتابت نداره یا ساعت نوشتنش بد بوده یا دعای روی نقره ش حکاکی نشده یا نمازش رو نخوندن و مواردی که اکثرا رعایت نمیکنند.چون پوست آهو بسیار نادر و گران است و در متن روایت حرز امام جواد اومده که امام جواد روی پوست آهو نوشتند پس مطمئن باشید اون حرزهای ارزان پویت آهو نیست.یک بار در عمرتون هزینه میکنید ارزش داره که از آدم مطمئن تهیه کنید. شخصی که من گرفتم همه شرایط رو رعایت میکردند در مشهد بودند من فقط یک شماره از ایشان دارم. 09330837499

قیمت 350 بود.

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...

دوست عزیز

تمام آن چه برای حرز امام جواد باید بدانید رو در تاپیک حرز امام جواد م گفتم و آن چه باید برای تهیه کردن بهش دقت کرد.

خیلی برا ش زحمت کشیدم امیدوارم کمکتون کنه منم دعا کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5468860/صفر-تا-صد-حرز-امام-جواد-اصلی-نتیجه-کامل-ترین-تحقیقاتم-مبطل-سحر-چشم-زخم-جادو-جن-ا

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
سلام عزیزم من یک سالی هست که خریدم و بستم به بازوم یه آرامش خوبی داره حس میکنم تاثیر خوبی هم داشته ت ...

این هایی که رو پوست آهو نوشته میشن اگر شسته بشن پاک میشن؟ 

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید
عزیزم چرا بشوری؟ از من داخل یه استوانه نقره اینه داخل یه کیف کوچیک چرمی

متأسفانه با لباسم بود و  اون لباسو مامانم گذاشت تو لباسشویی😓

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید