2777
2789
عنوان

چیکار کنم برگرده؟ 🥺🙏

210 بازدید | 12 پست

من سه ماه با یکی دوست بودم تو اون مدت از بین حرفاش میفهمیدم که حس میکنه خانوادش برای من کمن، مثلا شغل و محل زندگیشون رو با پدر من مقایسه میکرد، منم میگفتم مهم اینه خودت پنج هیچ از همسنات جلوتری و خونه داری هرچند فعلا جاش خوب نیست ماشین خریدی همشم با پول خودت چون پدرت هیچی نداشت. خلاصه سر تفاوت فرهنگی خانواده ها زد بهم زد گفت هرچقدر بگیم به هم میخوریم خودمون رو گول زدیم! تو اون مدتم به خاطر کرونا ما فقط یه بار همو دیدیم بعد قرنطینه شد یعنی اهل سو استفاده هم نبود...

فعلا فقط استوری هام رو سین میکنه، منو دوستام و اقوام هم خیلی وقته همو ندیدیم خیلی این روزا اینور اونور رفتم خیلیاش جاهای گرون بوده؛ میدونم داره فکر میکنه من خرجم بالاست و اینا.. نمیدونه که چهار ماه جایی نرفتیم و حالا به جبرانش جای گرون میریم که مقداری از پولمون صرف رسیدگی و ضدعفونی مشتری ها، میزها و وسایلشون میشه قشنگ جلو چشم خودمونم هست همه کاراشون، از نظر ما این هزینه ای که میکنیم میصرفه. قبل کرونا ما هم جای گرون نمیرفتیم، تهش فرحزاد!

یا هفته پیش رفتیم جاده چالوس یکم حال و هوامون عوض بشه بعدم دو روز تو ویلای شمال یکی از آشناها موندیم (اصلا بیرون نرفتیم، غذا هم از خودمون) حس میکنم فکر کرده اون ویلای لاکچری واسه ما بوده در صورتی که ما یه قرون هم پاش ندادیم ولی چون کات کردیم نمیتونم بگم بهش...

حالا چطوری اینارو بهش بفهمونم که فکر نکنه من دنیام کلا با دنیای اون فرق داره؟ که انقدر منو لاکچری ندونه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب عزیزم چرا هرجا میری استوری میزاری اینجوری اون فک میکنه داری بهش میفهمونی ببین من وضم خوبه ولی تو ...

کلا اینستا یه پلتفرمه واسه پز دادن 😂 ولی حقیقت خیلی وقتا اون چیزی نیست که بقیه میبینن، اونم سه ماهه نتونسته منو دقیق بشناسه و رو عکس داره قضاوت میکنه

کلا اینستا یه پلتفرمه واسه پز دادن 😂 ولی حقیقت خیلی وقتا اون چیزی نیست که بقیه میبینن، اونم سه ماهه ...

خب کارت اشتباهه

حداقل هیدنش کن نزار اون ببینه

اتگار از عمد داری بهش پز میدی

من همچین حسی کردم

🍁
کلا اینستا یه پلتفرمه واسه پز دادن 😂 ولی حقیقت خیلی وقتا اون چیزی نیست که بقیه میبینن، اونم سه ماهه ...

عزیزم یا میخوای برگرده یا پز بدی یکیو انتخاب کن با این کارا طرف دورتر میشه ازت..... هرچند دیگه فک کنم راه برگشتی نزاشتی چون برای پسرا اینجور چیزا یعنی بازی کردن با غرورشون شمام داری غرورشو میشکنی الکی میگی دوس داری برگرده... حتی اگه برگرده هم با فخر فروشی شما بازم میره .... الانم که رفته به خاطر فخر فروشی شما بوده وگرنه خیلیا هستن که با این شرایط دارن با هم به خوبی زندگی می کنن