2777
2789
عنوان

سوال داشتم

118 بازدید | 6 پست

سلا دکترم بخاطر ریزش شدید موهام بهم قرص ال دی داده شروع از روز ۵ پریود .. روزی یدونه از این قرصا بخورم با وجود رابطه ایا باردار میشم؟

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید
خیر ال دی قرص جلوگیری هست شما مگه مشکل هورمونی داری که ال دی داده؟

ریزش مو دارم نه مشکل هورمونی ندارم. روزی یدونه کافیه واسه جلو گیری ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریزش مو دارم نه مشکل هورمونی ندارم. روزی یدونه کافیه واسه جلو گیری ؟ 

ببین من‌واسه جلوگیری مصرف نکردم چون مجردم کیست داشتم که قرص جلوگیری خوردم اماااا شنیدم این قرصا صد در صد جلوی بارداری رو نمیگره اما بازم بپرسید ولی از نظر من‌ خیلی فرص و روش های بهتر برای جلوگیری ریزش مو هست نه این‌قرص پر از عوارض

دیشب روز ۱۴ سیکلم بود و رابطه ی مشکوک داشتم . بعدش یدونه قرص ال دی خوردم.. قبل اونم ینی ۹ روزه که دارم میخورم.دارم از استرس میمیرم که نکنه باردار شم.. 

ببین من‌واسه جلوگیری مصرف نکردم چون مجردم کیست داشتم که قرص جلوگیری خوردم اماااا شنیدم این قرصا صد د ...

وقیقا منم موافقم. قرص هورمونی هست ولی گفتم دکتر تجویز کرده مصرف کردم. با اینکه نه روزه مصرف میکنم ولی عوارضش کاملا مشهوده. ....ممنونم گلم

وقیقا منم موافقم. قرص هورمونی هست ولی گفتم دکتر تجویز کرده مصرف کردم. با اینکه نه روزه مصرف میکنم ول ...

اوو معده درد داره رو اشتها اثر داره اعصاب که کلا بهم میریزه سینه درد داره یعنی افتضاح گلم دکترت عوض کن برو پیش یه پزشک پوست و مو‌ خوب