2777
2789
عنوان

کیک خامه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 61 پست
سلام دوستم..میشه بگی پاکت خامت چ رنگی بود؟من سرچ کردم ماک..ی سبز آورد ی قرمز وچنتا رنگ دگ.برندش کالس ...

عزیزم دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه پاکتش ضورتی پررنگ یا همون قرمز بود..آره فکر کنم کالس 

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کیک با گل طبیعی مد شده

کیکو که پختی یکم خامه بزن سفید ساده دور و ورش

بعد یه گوشه شو چند تا گل بزار

سرچ کنی عکساس میاد

میتونیم خامه نخری و کیک ژله ای درست کنی خودتو خلاص کنی

الان کیک با گل طبیعی مد شده کیکو که پختی یکم خامه بزن سفید ساده دور و ورش بعد یه گوشه شو چند تا گل ...

منم برای سالگردمون دوتا گل طبیعی رز سفید گذاشتم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
سلام دوستم..میشه بگی پاکت خامت چ رنگی بود؟من سرچ کردم ماک..ی سبز آورد ی قرمز وچنتا رنگ دگ.برندش کالس ...

راستی مثله این اینترنتی ها تویه پاکت نبود تویه ظرف های بود که یک بار مصرفن بعد برچسب قرمز زده بود روش قیمتشم۲۰تومن بود

ممنون عزیز🌹

فدات😘💗

مگ میشه 

آره من درست کردم 

اول خامه رو با سه یا چهار قاشق شکر مخلوط کن بعد بزار تو یخچال یه ربع ساعت بعد دربیار دوباره یکم هم بزن این کارو سه بار انجام بده بعد باهمزن برقی بادور خیلی تند بزار یه ده دقیقه ای بزنه بستگی به هم زن داره

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
آره من درست کردم  اول خامه رو با سه یا چهار قاشق شکر مخلوط کن بعد بزار تو یخچال یه ربع ساعت بع ...

من همین برقی ندارم..چیکار کنم بنظرت

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
منم با پودر کیک آماده درست میکنم راحت تری..رویه کارتُنش نوشته چیکار باید کنی روغن و شیر میخوای رویه ...

من همزن برقی ندارم.یعنی نمیتونم درستش کنم؟

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین