2777
2789
عنوان

کیک خامه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 61 پست
باشه عزیزم..بعدش چیکارش کنم؟

یک ساعتی بزارش فریزر بعد درش بیار تویه ظرف بزرگ مثله قابلمه یا یه چیزه بزرگ یخ بشکون بزار توش بعد خامه رو بزار تو یه ظرف دیگه ظرف رو بزار بین یخ ها با هم زن شروع کن هم بزن تا سفت بشه که بتونی بهش فرم بدی. فرم که گرفت شروع کن به استفاده.خوده کیک رو بلدی درست کنی؟

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبیعیه همه همینیم 😂شیرینی پز که نیستیم 🙃🙃 تو گوگل بزن طرح های ساده میاد یا تو اینستا 

با پودر خامه درست کردم و حتی خامه قنادی با روش‌هایی که گفتین مثل یخ ولی بعد رو کیک میرختم شل میشد

زیادم هم زدم با همزن.

فضول بی تربیت هستم +چند قطره انسانیت

برای تزئین کیک میتونی دوتا گل خوشگل بزاری رویه کیک با شکلات هم بنویسی تولدت مبارک یا میتونی کاکائو تخته ای آب کنی یکمم خامه بریزی توش آب که شد بریز رو کیکت که خامه کشی شده بعد گل بزاری روش یا اگه پسره دوتا آدمک پسر که یه توپ بینشونه یا همونجور ساده بزاری بمونه

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
با پودر خامه درست کردم و حتی خامه قنادی با روش‌هایی که گفتین مثل یخ ولی بعد رو کیک میرختم شل میشد ز ...

خامه قنادی چه مارکی گرفتی؟؟من کلا یه بار کیک درست کردم با خامه به اسمه ماک عالی بود مثله بیرونی ها سفت بود و خوشمزه بنظرم یه بار این مارکو امتحان کن

خامه قنادی چه مارکی گرفتی؟؟من کلا یه بار کیک درست کردم با خامه به اسمه ماک عالی بود مثله بیرونی ها س ...

نه با خامه معمولی که افتضاح بود با پودر خامه بهتر ولی بازم هردو شل شد.

فضول بی تربیت هستم +چند قطره انسانیت
یک ساعتی بزارش فریزر بعد درش بیار تویه ظرف بزرگ مثله قابلمه یا یه چیزه بزرگ یخ بشکون بزار توش بعد خا ...

پودر کیک آماده...میشه اونم توضیح بدی

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
با پودر خامه درست کردم و حتی خامه قنادی با روش‌هایی که گفتین مثل یخ ولی بعد رو کیک میرختم شل میشد ز ...

وسط میگن باید گذاشت یخچال 

من خودمم این مشکلو معمولا دارم 

نمیدونم چارش چیه ، گاهی خوب در میاد گاهی نه 

فک کنم به مارک خامه ربط داره 

پودر کیک آماده...میشه اونم توضیح بدی

منم با پودر کیک آماده درست میکنم راحت تری..رویه کارتُنش نوشته چیکار باید کنی روغن و شیر میخوای رویه خودش نوشته چه مقدار..وقتی مواد آماده شد بریزش تویه کیک پز بزار حدود۴۵دقیقه بپزه بعد۴۰دقیقه برو یه سیخ چوبی بزن داخلش اگه سیخ تمیز بود یعنی کیکت آمادس اگه یکم کیکی حالت خمیری بود ۱۰دقیقه دیگه بزار بمونه ولی احتمال زیاد آماده میشه..وقتی آماده شد درش اوردی(کیک رو از کیک پز گذاشتی تو بشقاب بزرگی) بزار یه جا خنک تا کامل خنک بشه بعد از وسط دو قسمتش کن یکم کاکائو صبحانه بزن به وسطه کیک(اگه نداشتی اشکالی نداره)بعد وسطشو موز و گردو و کاکائو ریز به اسمه ((کاکائو چیپسی))بزار یه لایه خامه بزن روش بعد اون قسمته کیک رو بزار رویه این قسمت که موز اینا گذاشتی روشو با دورشو خامه بزن صافش کن بعد تزئینش کن..راستی اول خامه رو اونجور که گفتم آماده کن بزار تو یخچال بمونه با همون یخ هایی که پایینه ظرفته کیکت که آماده شد یکی دوساعت بزارش یخچال تا خوب خودشو بگیره

منم با پودر کیک آماده درست کنم راحت تری..رویه کارتُنش نوشته چیکار باید کنی روغن و شیر میخوای رویه خو ...

چقدر طولانی شد😅عزیزم هرجاشو متوجه نشدی بهم بگو فکر کنم یکم بد توضیح دادم🙄

خامه قنادی چه مارکی گرفتی؟؟من کلا یه بار کیک درست کردم با خامه به اسمه ماک عالی بود مثله بیرونی ها س ...

سلام دوستم..میشه بگی پاکت خامت چ رنگی بود؟من سرچ کردم ماک..ی سبز آورد ی قرمز وچنتا رنگ دگ.برندش کالست دگ؟

به نیت