منم ۱۶۲ام.شوهرم ۱۸۵ همش میگه کوتاهی.ولی برام مهم نیس.بنظرم ما ریزه میزه نقلی بغلی هستیم 😁
زن باید درآغوش همسرش جابشه نه اینکه از اغوشش بزنه بیرون
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
حالا خوبه خودشم بلند نیس همش ۱۰سانت بلندتره میگفتی منم دنبال پسر قد بلند قد شما مورد پسندم نیس😕
بش گفتم من اگه بلند تر بشم دیگه با شما ازدواج نمیکنم ، میگه تو قدت بلند بشه من هرکاری برات میکنم هرچی بگی اطاعت میکنم و .... ، منم گفتم من نمیخوام رئیس زندگیت باشم اصلا برای من این چیزا مهم نیس میخوام با یکی باشم که منو به خاطر خودم دوست داشته باشه نه قدم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
😭 فکر میکردم آدم خیلی خوبی باشه ، اما این حرفش خیلی ناراحتم کرد ، عقده ای خودش قدش 170 بعد میگه دوس ...
کمبود شخصیت داره وگرنه ازلحاظ ظاهری مردباید بلندتراز زن باشه زبون زن باید بلندترازمرد باشه چه پرروعه یکی بزن ماتحتش پرتش کن از زندگیت بیرون تحفه نایابو
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
منم به این معتقدم دختر باید تو دل جاشو باشه ، اما اینا خیلی بیشعورن حرفاشون اذیتم میکنه
وقتی بیشعوره همین حدمیفهمه دلیلی نداره ناراحت باشی برای فهمش افسوس بخور کاش خدا بجای تقسیم قد یه جفت شعور بهش هدیه میکرد
کمبود شخصیت داره وگرنه ازلحاظ ظاهری مردباید بلندتراز زن باشه زبون زن باید بلندترازمرد باشه چه پرروعه ...
اصلا تاحالا خودمم همچین چیزی ندیده بودم که مردی همچین حرفی بزنه ، وزنش از من کمتر بود گفتم اشکالی نداره حالا میخواد قدشم کمتر باشه ، اونوقت که اون میشه زن من آخه چقدر عقده ایه این خودم هنوز تو شوک حرفاشم
بش گفتم من اگه بلند تر بشم دیگه با شما ازدواج نمیکنم ، میگه تو قدت بلند بشه من هرکاری برات میکنم هرچ ...
او این مرد فقط جسم زن براش مهمه بعدازیه مدت جسم عادی میشه واسش خیانتنم میکنه بهترکه زود شناختیش شانس اوردی شدیدا کمبود شخصیت داره
اصلا تاحالا خودمم همچین چیزی ندیده بودم که مردی همچین حرفی بزنه ، وزنش از من کمتر بود گفتم اشکالی ند ...
شوک حرفهای یه روانی ومریض نباش ولش کن اون بدبخت در رنجه درونش حس زنانگی داره دنبال شوهرمیگرده نه زنگرفتن