2777
2789
عنوان

🌻 یه سوال ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم تو ۲۸ سالگی اینا بود فک کنم...رف والیبال ۲سانت رشد کرد شیر و بارفیکس و سبزی هم شنیدم...دوستان ...

دو سانت به دردی نمیخوره بالای هشت سانت 

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
منم خیلی ناراحت شدم گریم گرفت اصلا ، بعدش به من میگه فکر نمیکردم همچین آدمی باشی ، دوساعت درمورد قدم ...

این الان به قدت گیر میده دوروز دیگه ببین چی میشه ردش کن بره نکبتو قدتم کوتاه نیس گلم من هم قد توام خیلیم خوبه بخودت تلقین نکن💚

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن جواب نمیدم ضایع میشی😐
این الان به قدت گیر میده دوروز دیگه ببین چی میشه ردش کن بره نکبتو قدتم کوتاه نیس گلم من هم قد توام خ ...

😭 فکر میکردم آدم خیلی خوبی باشه ، اما این حرفش خیلی ناراحتم کرد ، عقده ای خودش قدش 170 بعد میگه دوست دارم زنم از خودم قد بلند تر باشه ، بعد دوساعت برا من برنامه غذایی داده زود بخواب فلان کارو بکن فلان چیزو بخور قدت بلند میشه میخواستم سرشو بکوبم به دیوار اصلا ازش انتظار نداشتم 

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
😭 فکر میکردم آدم خیلی خوبی باشه ، اما این حرفش خیلی ناراحتم کرد ، عقده ای خودش قدش 170 بعد میگه دوس ...

حالا خوبه خودشم بلند نیس همش ۱۰سانت بلندتره میگفتی منم دنبال پسر قد بلند قد شما مورد پسندم نیس😕

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن جواب نمیدم ضایع میشی😐