2777
2789
عنوان

پسره+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 121 پست
ای وای😂😂😂ولی اعتماد به سقف داره...ولی واقعا خیلی میدونه هرچی بگی اطلاع داره کثافتتت 

ریش خیلی مرد ها رو جذاب می کنه موهای بلند هم چنین (منظورم کمی بلند نه گیسو کمند) ولی به ایشون نمیاد بزنه خیلی بهتر میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها آبرو بر نداشته بنده خدا خودش اینشکلیه

اسی عزیز این آقا هیچ نیازی نیست رو تیپ و قیافش کار کنه یا عوضش کنه چون مال خودشه هرجور عشقش میکشه میپوشه میچرخه.. مشکل اساسی از خودته که انقدر بی اعتماد به نفسی که برا انتخاب دوست همسر هرچی به نظر بقیه انقدر بها میدی اونم فقط زدی تو کار سبک سنگین کردن ظاهرش ..باز اگه دنبال انالیز شخصیت و خلق و خو بودی یه چیزی...الان فکر کردی بقیه عکس شوهرو دوس پسراشونو بذارن بی عیب و نقص و سوپر مدلن؟خیلی‌هاشون ازین پسره زشترن...خیلی کار بیخودیه اینکار واقعا چیپه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

رو صندلی نشسته بودم اوند گفت خانوم فلانی میتونم بشینم...گفتم بفرما...یکم در مورد درس صحبت کرد و گفت خیلی خوشحال میشم اگه دعوتمو به عصرونه ب همین کافه نزدیک قبول کنی بعد هم ک رفتیم کافه گفت اگه شما مایل باشی میخوام بیشتر باهاتون آشنا بشم..

اسی عزیز این آقا هیچ نیازی نیست رو تیپ و قیافش کار کنه یا عوضش کنه چون مال خودشه هرجور عشقش میکشه می ...

ببین عزیزم الان اگه طرفت خوب نباشه هی بقیه فک میزنن...ولی واقعا آره...این پسره نمیدونم چرا اصلا حرف کسی براش مهم نی حتی حرف من😐برا همین منم ک حالا اون انقد خودشو دوس داره بذار منم ظاهرشو‌ بپسندم

ببین عزیزم الان اگه طرفت خوب نباشه هی بقیه فک میزنن...ولی واقعا آره...این پسره نمیدونم چرا اصلا حرف ...

همین که خودشو دوست داره یعنی با اعتماد به نفسه، اینکه خیلی خوبه...هستند پسرای خوش استایل و خوش چهره ای که با یه ایراد و نقد دیگران زیرو رو میشن میخوره تو پرشون...من میگم اگه نظر دیگران و هم میخوای نهایت به نظر خانواده و چنتا فامیل و دوست صمیمی اکتفا کن نه ادمای اینجا که از صد مدل فرهنگ و قومیت و سلیقه و عقیده ان ...اینا که کمکی بهت نمیکنن جز اینکه بعضیاشون از رو شکم سیری و بذله گویی بی ادبی و بی احترامی میکنن به مخاطبت،حالا شوهر و دوست پسر خودشونو ببینی ممکنه خیلی داغون و تو دیوارتر باشه..

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است