2777
2789
عنوان

پسره+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 121 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای😂😂😂ولی اعتماد به سقف داره...ولی واقعا خیلی میدونه هرچی بگی اطلاع داره کثافتتت 

همون اعتماد بنفسی که داره خودش نصف راهو رفته بنظرم قیافتن بد نمیزنه ولی خودمونیم بش بگو یبار بی ریش سبیل بیاد جلوت قیافش یهوو داغن نشه نتونی نگاش کنی تا اخر عمرت فقط ریش و پشم ببینی😑

اینو دقت کن😂😂✋

ای وای😂😂😂ولی اعتماد به سقف داره...ولی واقعا خیلی میدونه هرچی بگی اطلاع داره کثافتتت 

همچی بدونه پَه 

خو خوبه ولی این فاز ژست گرفتن و لباساش باید اصلاح شه شکل دختراس کدوم مردی اینجوری با اون لباس عکس می گیره😂😂😂😂 

شاعرا طبع خوبی دارن باحالن هستن اهل دل و حقوق بشر ام هستن گزینه خوبی گلم 

اومد خواستگاری چیکارکرد اخه من بگم خوبه یان ب حرف من گوش کن

نیومده خواستگاری..رو صندلی دانشگاه بودم گفت خانوم فلانی میتونم بشینم..گفتم بفرما...یکم در مورد درس صحبت کرد و گفتم خیلی خوشحال میشم اگه دعوتمو به عصرونه ب همین کافه نزدیک قبول کنی بعد رفتیم و گفت میخوام بیشتر آشنا بشیم

وای آره اگه بدونه چقدر در موردش میپرسم😂😂

دوباره بزار من ندیدم اسی جان

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
نیومده خواستگاری..رو صندلی دانشگاه بودم گفت خانوم فلانی میتونم بشینم..گفتم بفرما...یکم در مورد درس ص ...

تواینو دعوتی کردی یااون

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
نیومده خواستگاری..رو صندلی دانشگاه بودم گفت خانوم فلانی میتونم بشینم..گفتم بفرما...یکم در مورد درس ص ...

عع تو دعوتش کردی😐

" آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "

دوباره میزاری، یا نه

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔