2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هشتم دوتا امتحان دارم

فعلا فقط ۵ صفحه خوندمممم😭

به نظرت میرسم تو چهار روز جمعش کنم؟اخه کلی کار دارم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍

بغیر از دوتاش بقیه اش کیفی شده چون از هر مبحث همه کوییز و تمرین گرفته بودن اون دوتا درسی که کمتر کار کرده بودیم امتحان داره

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

نه زیاد فقط چندتا درس که استاد خوبی داره همین 

بقیه رو اصلا نمیتونم متوجه درس شون بشم 🤦‍♀️

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
فردا امتحان دارم نخوندم چون امتحان اوپن بوک هستش از رو مینویسم شیراز

منم با اوپن بوك موافقم

البته راه ديگه اي ندارم😂🥺

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

من هشتم دوتا امتحان دارم فعلا فقط ۵ صفحه خوندمممم😭 به نظرت میرسم تو چهار روز جمعش کنم؟اخه کلی کار ...

تقسيم بندي كن ك تموم شه

روز اخرم بزار واسه جمع بندي و دوره

اميدوارم تموم شه

البته مجازي ديگه درسته؟!

بغیر از دوتاش بقیه اش کیفی شده چون از هر مبحث همه کوییز و تمرین گرفته بودن اون دوتا درسی که کمتر کار ...

خوشب حالت