2821
2789
عنوان

میمیرم ینی☹🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 86 پست
دستگاه بخور که کلا روشن بود. بخور بابونه هم دادم. دمنوش بابونه. چای کوهی. دمنوش آویشن. چای عسل با لی ...

چقدر سخت.

خداروشکر که خوب شدید.

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دارو لازم باشه میده بهت.نباشه که استراحت و توصیه های دیگه

شما اطلاع دارید معمولا چه دارویی میدن؟

میدونم که نباید سر خود تهیه و مصرف شه!

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

دارویی نیست حس بویایی چشاییم برگرده

نگران نباش باید صبر کنی.یکی  که البته من ندیدمش اقوامشون  گفت یکماه اینا طول کشیده

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

اتفاقا اگه کسی کرونا داره نباید ماسک فیلتردار بزنه،ماسک پزشکی یا ساده بزن،با شیلد که باشه بهتر،فاصلت ...

چرا؟ ممنون میشم توضیح بدین

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
نه دقیقا.میتونم بپرسم 

ممنونم

ممنون 😘😘😘. انشالله همه خوب میشن

ان شاء‌الله🌹

یعنی هرکسی که حس بویایی شو از دست بده صد در صد کرونا گرفته و ناخواسته ناقل میشه؟حالا از کجا بفهمیم ک ...

وقتی جواب ازمایش منفی شد.دو سه هفته حداقل باید قرنطینه باشن

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

2790
2823
2791
2779
2792