2821
2789
عنوان

میمیرم ینی☹🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 86 پست
کرمانشاه یه تعداد زیادی مثبتا اونایی بودن که قبلا خوب شدن و مجدد مثبت شدن

اونا کامل خوب نشدن و بیماری ضعیف شده و بعد یه مدت باز اوج گرفته وگرنه فقط یه بار میگیرن

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
دکتره کیه میاد تلویزیون گفت برا این نمیخواد برین دکتر فقط و فقط خود مراقبتی. من 20 روز اینجوری بودم ...

چه بخور و دمنوشی؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و همسرم ده روزه که حس بویایی و چشایی نداریم ی تب و لرز خفیف هم داشتیم دکترم نرفتیم با چای دارچین و استراحت بهتر شدیم البته خونه کسی هم نرفتیم فاصلم با دیگران رعایت کردیم الان نمیدونم کرونا بوده یا نه

اونا کامل خوب نشدن و بیماری ضعیف شده و بعد یه مدت باز اوج گرفته وگرنه فقط یه بار میگیرن

اینو یه فرد عادی نگفته.از کادر درمان دوستم گفت کسایی که قبلا گرفتن خوب شدن .به این خیال.با این حرفا خیلیا رعایت نکردن که امار باز رفت بالا.حتی سازمان بهداشت جهانیم میگه احتمال مجدد هست.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

ببخشید منم الان حدود ده روزه که حس بویایی چشایی ندارم.دوشنبه هفته پیش یهو گلوم متورم شد و بعد تب شدید و بدن درد و آبریزش بینی کردم.ولی همش سه روز بود.بعد خوب شدم.ولی الان ده روزه که حس چشا و بویا ندارم.یعنی من کرونا گرفتم.چطور میتونم منتقل کنم.شوهرم هم با کنه ولی اون نگرفته.پس من چطور میتونم منتقل کنم

اینو یه فرد عادی نگفته.از کادر درمان دوستم گفت کسایی که قبلا گرفتن خوب شدن .به این خیال.با این حرفا ...

بله درست میگید احتمال ابتلای مجدد هست.

مبتلاشدن ایمنی ایجاد نمیکنه.

مثل سرماخوردگی.

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

من این اواخر همه جامیرفتم و رعایتم نمیکرددم وااای خدافکرشم نمیکردم

واسه همینه که هی تاکید دارن حتما همه ماسک بزنن،تا اگه کسی بیماره بیماری رو خیلی راحت منقل نکنه به بقیه

اینو یه فرد عادی نگفته.از کادر درمان دوستم گفت کسایی که قبلا گرفتن خوب شدن .به این خیال.با این حرفا ...

اوکی من خوابم میاد برم حسش نی توضیح بدم  

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
چشم ممنون از توصیه ات

چشمات سلامت

ان شاء‌الله که چیزی نیستو حالت هر چه زودتر خوب میشه

🌹

الان برم دکتر بهم دارویی چیزی میده؟یا میگ فقط استراحت کم

دارو لازم باشه میده بهت.نباشه که استراحت و توصیه های دیگه

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

چه بخور و دمنوشی؟

دستگاه بخور که کلا روشن بود. بخور بابونه هم دادم. دمنوش بابونه. چای کوهی. دمنوش آویشن. چای عسل با لیمو. روزی 10 تا لیوان آب ولرم میخوردم فقط به غیر این دمنوشا. چون نمیدونستم کروناست اصلا روحیه مو از دست نداده بودم. از روزه 15 به بعد فهمیدم که اون موقع هم دیگه علایم بهبودیم ظاهر شد

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
2790
2823
2791
2779
2792