2777
2789
عنوان

کنکوری

170 بازدید | 37 پست

سلام من دهم تجربی هستم میخوام برای کنکور تازه شروع کردم و کمی خوندم ولی همش احساس میکنم هیچی یادم نیست همه رو فراموش کردم....وقتی بر میگردم عقب فول فول نیستم ..چه کنم ؟؟؟؟به نظرتون اگه دفعه بعد که کتاب تموم شد خواستم دوباره مرور کنم همه چیز یادم میاد یا نه؟؟یا تا اونجا دیگه کلا همه چیزو فراموش کردم ؟؟؟بهتره یکم یکم می بخونم دوباره برم مرور کنم باز برم قسمت بعدی یا نه؟؟؟؟کممممککککک  

چه ندارد انکس که خدارا دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخههه دختر عمه های من که مه دکترند از   دهم شروع کردند

دختر عموهای منم دکترن با داداشم که پزشکی میخونه همه از دوازدهم خوندن تابستون که میخواستن برن دوازدهم حتی یکیش سه ماه اخر فقط خوند😂ولی باز اورد مهم چطور خوندنه 

دختر عموهای منم دکترن با داداشم که پزشکی میخونه همه از دوازدهم خوندن تابستون که میخواستن برن دوازدهم ...

داداشت چجوری میخوند؟؟کتابای خیلییی سطح بالا میخوند ؟؟

دختر عموهای منم دکترن با داداشم که پزشکی میخونه همه از دوازدهم خوندن تابستون که میخواستن برن دوازدهم ...

من از کجا بفهمم خوب می خونم یا نه؟؟؟

داداشت چجوری میخوند؟؟کتابای خیلییی سطح بالا میخوند ؟؟

نه خیلی سطح بالا --رفت مشاور گرفت یه اموزشگاهی بعد کتاب بهش معرفی کردن شروع کرد خوندن هم میخوند هم تست میزد بره تو مخش یادمه اون موقع ها با مشاورشم بحث داشت که فقط نخونه همون موقع تستشم باشه تو برنامش

دیگه بگم واست خیلی معدلامونم معمولیه خرخون اصلا نیستیم من خودم ۱۲ امم امسال و ۱۴۰۰ کنکور دارم همینجوری دارم میخونم

اصولا من از اول راهنمایی هم بپرسی یادمه واسه کنکور وقت مدرسه 35 ساعت در هفته کلاسه همینجوری جر میخو ...

مدرستون چه کتابهایی گفتن بخرین؟؟؟چون من میخوام بخرم نمدونم چی بخرم

مدرستون چه کتابهایی گفتن بخرین؟؟؟چون من میخوام بخرم نمدونم چی بخرم

عزیزم من خراسان رضوی ام خب خراسان سطح المپیاد علمیاش بالاست فقط خیلی سبز بخر من خیلی راحت شیمی و زیست و فیزیک رو بالای 70 میزنم 

من از کجا بفهمم خوب می خونم یا نه؟؟؟

ببین اولش که نترس بلد نیستی تستارو خیلی عادیه حتی درسنامتم توپ باشه خیلی بخوای بخونی درسو تست بزنی کاملا فرق داره بعد کم کم برات عادی میشه حتی که عه این همون بودا عه نکته این مثل اون تسته... بعد بری تستای کنکورای سال قبلو بزنی میفهمی چند چند اون درسو اون مبحثو