2821
2789
خیلی ممنون  برای پوست گندمی چه شماره ای خوبه  شما چه قیمتی میدین  ببخشید زیاد وقتت ...

باز هم شماره ها متفاوته.

حتی دو مدل کرم از یک برند شماره هاش متفاوته.

یکی شماره یک تیره هست.

اون یکی روشن.

از جایی که خرید میکنین میزاره تست کنین.

خواهش میکنم.

من فقط برای یادگیری و یاد دادن اینجام.

خوشحال میشم راهنماییتون کنم.🌱👌

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
باز هم شماره ها متفاوته. حتی دو مدل کرم از یک برند شماره هاش متفاوته. یکی شماره یک تیره هست. اون ...

ممنون از راهنمایی تون جناب 🙏

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون از راهنمایی تون جناب 🙏

خواهش میکنم 🌱

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
تا حالا پرایمر استفاده نکردم ببینم چه جوره پرایمر ها شماره دارن یا همشون یکی هست 

خیلی تاثیر داره تو آرایش...نه فرقی نداره   فقط مدل هاش فرق داره  یا قطره ای یا کرمی..مارک گلدن رز هم پرایمرش خوبه

عشقم من الان یه هفتس مک خریدم  عاااالیه 

بزنی دیگه هیچ کرم پودری نمیزنی 

اصلی اصلی خریدم

از این خانم۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

برو پیجش ببین همه راضی هسن

خانمه هم جنسش اصله هم خدایی قیمتش خیلیییییی پایین 

کیفیتش بالاس

2824
2823
2791
2779
2792