هیچ روش غیر جراحی ای وجود نداره که بتونی چربی نقطه ی خاصی از بدن رو آب کنی. ورزش هم ربطی به قسمتی که باهاش ورزش می کنی نداره. مثلا اینجوری نیست که دراز و نشست بری و چربی شکم آب بشه. این کار فقط عضلات شکم رو تقویت می کنه. کاری با چربیاش نداره.
برای لاغر شدن فقط می شه رژیم گرفت و ورزش کرد. بدن خودش انتخاب می کنه چربی رو از کجا بسوزونه. ولی بی فایده هم نیست. به هر حال وقتی شکم چربی داشته باشه اونم آب می شه.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خب وقتی شکم فقط چربی داره دراز نشست بزنی نمیره که پاها اب بشه
منم گفتم بدن از هر جایی که چربی داشته باشه آب می کنه. گفتم ربطی به جایی که باهاش ورزش می کنی نداره. مثلا خیلیا فکر می کنن اگه دمبل بزنن بازوهاشون لاغر می شه. آخر حرفامم گفتم که به هر حال اگه شکم چربی داشته باشه اون آب می شه. دراز و نشست هم اصلا ورزش مناسب چربی آب کردن نیست.
من وزنم عالیه فقط بعد زایمانم ی کم شکم اوردم اونم بیشتر زیر شکمه انگارپایین ناف چند روزه دار ...
ورزش شکم نکن فعلا. اونا بیشتر به درد وقتی می خوره که چربیا از بین رفتن و می خوای کمی عضلاتت تقویت بشن یا بدنت بهتر فرم بگیره.
برای سوزوندن چربی، همون دویدن و دوچرخه سواری خوبه. رقص خوبه. طناب زدن خوبه. هر کدومو که می تونی و موقعیتشو داری انجام بده. آب زیاد بخور. آب ولرم. بعد از ورزش چیزی نخور. مخصوصا نوشیدنیای قند دار مثل آب میوه و شیرکاکائو و نوشابه و دلستر و اینجور چیزا.