2821
2789
عنوان

لاغری

148 بازدید | 17 پست

سلام لطفا برای آب کردن شکم بهم راهکار بدین دیگه دارم افسردگی میگیرم خووووواااااهششش

یه ثانیه توقف کن..اون کسی که لبخند میاره رو لبت تصور کن..                                                                ای که از کوچه معشوقه ی ما میگذری...چشم درویش بکن،عشق قداست دارد...                

هیچ روش غیر جراحی ای وجود نداره که بتونی چربی نقطه ی خاصی از بدن رو آب کنی. ورزش هم ربطی به قسمتی که باهاش ورزش می کنی نداره. مثلا اینجوری نیست که دراز و نشست بری و چربی شکم آب بشه. این کار فقط عضلات شکم رو تقویت می کنه. کاری با چربیاش نداره.

برای لاغر شدن فقط می شه رژیم گرفت و ورزش کرد. بدن خودش انتخاب می کنه چربی رو از کجا بسوزونه. ولی بی فایده هم نیست. به هر حال وقتی شکم چربی داشته باشه اونم آب می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچ روش غیر جراحی ای وجود نداره که بتونی چربی نقطه ی خاصی از بدن رو آب کنی. ورزش هم ربطی به قسمتی که ...

بدن غلط میکنه باید اب شه😁من که خودم از همه بدن لاغر شدم 🤔

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
بدن غلط می کنه. کاملا و صد در صد موافقم!    

😂😂مخصوصا شکم و پهلو که دیگه با اونا حرفی ندارم ☹

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
ببین اگه همینجوری رفتار کنی شک نکن که از خجالت آب می شن.    

نه خاک برسرا یه ذره شرم و حیا حالیشون نیست😅

خب وقتی شکم فقط چربی داره دراز نشست بزنی نمیره که پاها اب بشه

منم گفتم بدن از هر جایی که چربی داشته باشه آب می کنه. گفتم ربطی به جایی که باهاش ورزش می کنی نداره. مثلا خیلیا فکر می کنن اگه دمبل بزنن بازوهاشون لاغر می شه. آخر حرفامم گفتم که به هر حال اگه شکم چربی داشته باشه اون آب می شه. دراز و نشست هم اصلا ورزش مناسب چربی آب کردن نیست.

منم گفتم بدن از هر جایی که چربی داشته باشه آب می کنه. گفتم ربطی به جایی که باهاش ورزش می کنی نداره. ...

من وزنم عالیه

فقط بعد زایمانم ی کم شکم اوردم اونم بیشتر زیر شکمه انگارپایین ناف 

چند روزه دارم ورزش میکنم بلکه اب بشه

یعنی ورزشای شکمو میکنم یا بدولم دوچرخه سواری تاثیرداره بازم

یا چیکار‌کنم این یذره شکم بره تو

من وزنم عالیه فقط بعد زایمانم ی کم شکم اوردم اونم بیشتر زیر شکمه انگارپایین ناف  چند روزه دار ...

ورزش شکم نکن فعلا. اونا بیشتر به درد وقتی می خوره که چربیا از بین رفتن و می خوای کمی عضلاتت تقویت بشن یا بدنت بهتر فرم بگیره. 

برای سوزوندن چربی، همون دویدن و دوچرخه سواری خوبه. رقص خوبه. طناب زدن خوبه. هر کدومو که می تونی و موقعیتشو داری انجام بده. آب زیاد بخور. آب ولرم. بعد از ورزش چیزی نخور. مخصوصا نوشیدنیای قند دار مثل آب میوه و شیرکاکائو و نوشابه و دلستر و اینجور چیزا. 

ورزش شکم نکن فعلا. اونا بیشتر به درد وقتی می خوره که چربیا از بین رفتن و می خوای کمی عضلاتت تقویت بش ...

اخه فقط شکم دارم

وزنمم خوبه 

فقط ی کم شکم دارم همونجا چربی داره دیگه