2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست
قید کثیفی خونه رو بزن.نهایتش میدی قالی رو بشورن دیگه

تازه دادم شستنش دیگه خسته شدم سرکوفت بقیه بیشتر آزارم میده

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

عزیزم بچه ها هم زمان با هم کنترل ادرا و مدفوعشون رو یاد نمیگیرن...

شما اول باید عادتش بدی به اینکه ادرارشو بگه بعد از گذشت مدتی مدفوعش رو یاد بگیره...

کلا فرایند رشدشون اینطوریه...

و اینکه فراموش نکن که رفتار شما و عکس العمل شما در برابر خرابکاریش تاثیر روانی خیلی شدیدی روش میذاره...

پس لطفا صبور باش😘

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چندماهگی خوبه بچه رو از پوشک گرفت؟

اون دیگه ب خود بچه مونده من حس میکنم دخترم الان میتونه متوحه بشه تا سه حتا سه و نیم سالگی میگن میشه و نباید حساس شد و گف چون فلانی تو ی سالگی گرفته منم باید زود بگیرم مقایسه ممنوععع

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)
چقدرسخت منم پسرم شیطونه ۱۳ماهشه فک کنم همینجوری رفتار کنه

پسر من شدیدا لجباز و یکدنده اس دوس داره با پرخاش حرفاشو بزنه 

وای نگو ک این اب بازیه از همه چی بیشتر رو اعصابه البته اصلا ب روش نمیارم و دعواش نمیکنما ولی خب خیلی ...

یکسره آب بازی خودش و منو خیس میکنه هی لباس عوض میکنیم خسته کننده اس کاش زودتر یاد بگیرن 

تازه دادم شستنش دیگه خسته شدم سرکوفت بقیه بیشتر آزارم میده

درمورد تربیت و رفتارای بچت به هیچ وجه اجازه دخالت دیگرانو نده .ی جواب ازاردهنده بده بهشون تا دیگه ب خودشون اجازه دخالت ندن نثلا اگه خاس راجع ب تربیت فرزندت بگه بگو (ب فرص خونواده شوهرت) یکیشو ک تربیت کردین میبینم اون خودش ب تربیت نیاز داره خیلی جواب بدیه ولی واسه بستن دهنشون کافیه .

درمورد تربیت و رفتارای بچت به هیچ وجه اجازه دخالت دیگرانو نده .ی جواب ازاردهنده بده بهشون تا دیگه ب ...

والا من اجازه نمیدم بقیه بی اجازه دخالت میکنن بعدشم اگه به مادرشوهرم از گل کمتر بگم شوهرم دهنمو آسفالت میکنه همیشه باید جلوش دولا راست بشم 

والا من اجازه نمیدم بقیه بی اجازه دخالت میکنن بعدشم اگه به مادرشوهرم از گل کمتر بگم شوهرم دهنمو آسفا ...

ااا چ بد . خیلی بده مجبور ب انجام رفتارهایی با بچت باشی ک دلت نمیخاد و فقط چون دیگران اینو میخان انجام میدی.‌خدا بهت صبر بده 😟

در پوشک گرفتن نباید اصلا از کودک سوال کنید آیا دستشویی داری؟ مواظب باش دستشویی نکنی و یا حساسیت های دیگر،  این حرف ها استرس زاست و اثر معکوس دارد وهیچوقت به نتیجه نمیرسید

Join @nooredideh

عضو این کانال بشید سرچ کنید پوشک گرفتن 

واستون کامل توضیح داده از کجا شروع کنید تا به نتیجه برسید 

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤