2821
2789
عنوان

دلللم گرفته

204 بازدید | 30 پست

سلام خانما من کمتر از یک ماه دگ زایمان دارم دلم گرفته خودم از زندگیم راضی نیستم نه از خونه ای که زندگی میکنیم نه خونه پدرم شانس نیاوردم مادرم خواهرمو بیشتر دوست داره انقدر به بچش محبت کرده بچش همش خونه مادرمه تا خونه خودش من استرس حسادت هایاون نسبت به بچه ی خودمم مثلا اومدم خونشون استراحت بامن زن پابه ماه دعوا میکنه سر خواهرم اگرم برم خونمون مادرشوهرم اینا سرکوفتم میکنن چطور بگم به شوهرم میخوامربرگردم خونه داغونننم بعد زایمانم کجا برم میخوام بامادرم کلاقهر کنم دگ خونشون نیام تا دختررعزیزش بیاد با بچه هاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترش خواهرت نیس؟یا خواهر پدریته یا مادریت؟

خواهرمه اگر ی روز نیاد مادرم همش زنگ میزنه بیاد اما من که خونم بودم یک هفته هم نمیرفتم نمیگفت اعتراضم کنم میگه به تو چه

بهش بگو دلم برات تنگ شده بیا فعلا منو ببر پیش خودت...

میگه پله ضرره بهت خونه مستقلم ندارم که الان مادرشوهر فوضولم میخواد تجسس بیجا کنه دلم از همه جا گرفته ای خدا

من که به همه اعلام کردم موقع زایمان میخوام خونه خودم باشم.هیچ جا خونه خود ادم نمیشه.راهم دوره هیچ کس هم ندارم ازم مراقبت کنه.ولی خونه خودمو به همه جا ترجیح میدم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
میگه پله ضرره بهت خونه مستقلم ندارم که الان مادرشوهر فوضولم میخواد تجسس بیجا کنه دلم از همه جا گرفته ...

انشااله هرچه زودتر تموم بشه و سالم دنیا بیاد... فعلا سرتو با نینیت گرم کن شایدم حساس شدی. 

الهی عزیزم ناراحت نشو برا نی نی بده 

میشه مگه صبح اگر بدونی چه دعوایی کردیم برا شوهرم تا کی قایم کنم که خونه پدرم شاد نیستم از الان آجیم میگه پیش بچه اش ی وقت بچه منو بغل نکنن حسودی نخوره

خواهرمه اگر ی روز نیاد مادرم همش زنگ میزنه بیاد اما من که خونم بودم یک هفته هم نمیرفتم نمیگفت اعتراض ...

چی بگم خدا بدلت ارامش بده،،زنگ بزن بشوهرت تنهایی و واینکه طاقت دوریشو نداری بهانه کن بگو بدون تو افسردگی دارم میکیرم میخوام تو خونه خودم پیش تو باشم پیش تو بخ ابم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز