2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 188 پست
من عاشقش هستم ولي مطمنم بخاطر خانوادش اخرش زندگيم از هم ميپاشه عجيب از خانوادش متنفرم

عزیزم خانوادشو از دایره ی توجهت خارج کن اونوقت میبینی چقد زندگیت قشنگتره

براشون دعاهایه خوب بکن،انرژی مثبت بفرست و بخوا از کائنات تا به دلت آرامش بفرسته

باور کن هیچ آدمی بد نیست این شرایط و تربیت متفاوت ماست که با بعضیا ناسازگار میشیم

کارما  

هیچ حسی ندارم بخاطر بچم باهاش موندم

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هفت ساله با شوهرمم چهار ساله ازدواج کردیم دوس داریم همو ولی امشب با خونسردی بهم گفت تا الان تحملت کردم منو تو همو درک نمیکنیم اینده ای نمیبینم برا خودمون واقعا خورد شدم بدجور این حرفا رو زد چون میگه حمایتم نمیکنی 

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین
عزیزم خانوادشو از دایره ی توجهت خارج کن اونوقت میبینی چقد زندگیت قشنگتره براشون دعاهایه خوب بکن،انر ...

از دايره تصور من خارجن كلا تو زندگيمن😂

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون
5ساله عروسی کردم،هیچ برنامه ای ندارم. چندبار به جدایی فکر کردم ولی.....  نه، میخوام ادامه بدم، ...

اگه مشکلت حاد نیست حست قلبیتو مثبت کن تا طبیعت بهت کمک کنه،همه چی با عشق قابل حله❤️

کارما  
١٠ سال ازدواج كردم  به جدايي فكر ميكنم ي وقتايي ولي عرضه شو ندارم

عزیز دلم🥺

هزیزم بحث عرضه نیست فرهنگامون اجازه ی تفکر آزادنه و زندگی آزادانه نمیده

اما یادت باشه تو فقط یبار زندگی میکنی حق زندگی ایده آلو از خودت نگیر

کارما  
ازش خیلی دلخور و قلبم شکسته به گذشته برگردم عمرا شوهر کنم نمیتونم طلاق بگیرم چون دوتا بچه دارم تا اخ ...

هیچووووقت ناامید نباش عزیزم

سعی کن کینه رو از فلبت بخاطر جوجه هات پاک کنی،زندگی فقط با دلگرمی و عشق شیزینه

کارما  
آرزو میکنم همیشه خوشبخت و شااااد باشین عزیزجانم❤️❤️❤️❤️

مرسی مهربونم 😍

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
الهی عزیزم،درکت میکنم خیلی سخته اما اگه حرفاشون رو همسرتون بی تاثیره زیاد بدشونو بهش نگو اصلا برات ...

چی بگم خواهر

ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز