2777
2789
عنوان

ریزش مو

182 بازدید | 14 پست

سلام 

من  ریزش شدید مو دارم . طی زمان طولانی هم با جوشام سر و کله میزدم کلی دکتر  رفتم هیج کدوم اثر نکرد . حالا یواش یواش خودش داره خوب میشه  و این مشکل جوش حل شده حالا مشکل جدید ریزش موعه  کلی هم دکتر رفتم دارو مصرف میکنم ولی اصلا فایده نداره . کسی هست که ی همچین  مشکلی داشته باسه ؟  چیکار کنم تا موهام نریزه🤦‍♀️☹🥴  نوزده سالمه.

من اب پیاز میزنم حس میکنم خیلی کارسازه اگه روش استفاده شو میخوای تو یکی از تاپیکام هست ببین

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم به خاطر رژیم های فراوانی که گرفتم ومیگیرم خیلی ریزش مو دارم و حتی یه مدت زیاد هم خرج دکتر کردم

ولی میگن زینک و قرص اهن خارجی بخور

سبوس برنج بریز تو غذاهات بخور

جو پرک آسیاب کن‌تو همه غذاهات یه قاشق بریز میگن از ریزش مو خیلی خوب جلوگیری میکنه 

غذارم لعاب داروخوشمزه میکنه

من جز سبوس برنج سه تای دیگه رو‌شروع کردم

سبوس هم فردا میگیرم

اول برو دکتر آزمایش بده‌ شاید کمبود چیزی داری

استفاده از روغن و گیاها و اینا مهمه ولی اینکه طبعت چی باشه هم مهمه مثلا اگه طبعت گرمه نباید زیاد از روغن و دمکرده  رزماری استفاده کنی

روغن بادام تلخ رو به پوست سرت و ریشه موهاتم نزن سمیه :/

معمولی میتونی از قرص های بیوتین و یونی زینک استفاده کنی.. Hairtamin هم میگن خیلی خوبه ولی گرونه اصلا ایرانی نیست و به راحتی هم پیدا نمیشه ولی خواستی من حایی رو معرفی میکنم

شمام شاید کمبود ویتامین داری. برو داروخونه بگو واسه ریزش یچیزی بدن بهت.  دکتر زنانم رفتی؟

کلی  هم خرج دکترا کردم هم همه نوع قرص  میخورم ویتامین هارو اصلشو واسم  میفرستن از خارج از کشور  استفاده میکنم  ولی هیچی به هیچی...   بله رفتم مشکلی نبود  . میگن بخاطر سنمه بیشتر ولی خب احه خیلی غیر طبیعی داره میریزه

کسی میدونه  که  داروهای تزریقی منظور آمپول و اینا بهتره  یا قرص؟  برم آمپول اون  قرصارو بگیرم؟  تاثیر بیشتر میتونه داشته باشه؟  فوبیا امپول دارم اصلا چند سال تزریق نداشتم اللن از ناچاری میگم برم بیوتین بگم آمپولش بگیرم!