2777
2789
به نام خدا من 😄

چه عالی موفق باشید ، من هم بعد از این که ۱۴ سال جلوگیری کردم و هیچ وقت هم بچه دوست نداشتم و نمی خواستم ولی خانوادم می گن بذار یه دونه بشه ، الان هم بعد از کلی وسواس این ماه می خوام برم تو پروسه ivf ، انشالله که بتونیم بدون استرس همه مراحلشو  طی کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عالی موفق باشید ، من هم بعد از این که ۱۴ سال جلوگیری کردم و هیچ وقت هم بچه دوست نداشتم و نمی ...

انشاالله عزیزم خدا بهت دو تا نی نی خوشگل بده منم این ماه میرم برا انتقال یه دونه جنین دارم فعلا دکترم گفت همینو انتقال بدم 

انشاالله عزیزم خدا بهت دو تا نی نی خوشگل بده منم این ماه میرم برا انتقال یه دونه جنین دارم فعلا دکتر ...

حتمااااا  که این بار موفق می شین ،شما باز نصف  راه رفتین من هنوز نمی دونم قراره چه بلاهایی سرم بیاد 😬

سلام به همگی

خوب هستین؟

یکی از دوستای من پژوهشی در مورد سلامت زنان داره. برای این که بتونه کارش رو انجام بده نیاز داره که یه بررسی انجام بده بین تعداد مشخصی از دخترها و زنهای ایرانی و مشکلاتی که احیانا براشون پیش اومده.

اگر چند دقیقه وقت داشته باشین ممنون میشم لطف کنین و به این پرسشنامه جواب بدین و اون رو برای اطرافیانتون هم بفرستین. خیلی این موضوع براش مهمه و خیلی کمک بزرگی بهش میکنین.

https://survey.porsline.ir/s/Ay1TwFrv

ممنونم