2777
2789

اطراف خیابون امیر کبیر تهران

میدون توپخونه و اینا

همش بازاره یا مسکونی هم هس ؟

قیمتا چجوریه اونجا؟

واسه اجاره منظورمه

محیطش چطوره واسه زندگی ؟

لطفا کمکم کنین

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

خب معلوم مسکونی هم هست 

همه جا گرون الان باید بری بگردی 

از متری دو تمن به بالا حساب کن واسه رهن 

70 متری جنوب شهر 140 حداقل 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب معلوم مسکونی هم هست  همه جا گرون الان باید بری بگردی  از متری دو تمن به بالا حساب کن ...

محیطش چجوریع واسه زندگی خوبه؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
مسکونی که داره ولی محیطش زیاد جالب نیست و خیلی شلوغه

بازارش شلوغه یا منطقه مسکونی منظورتونه؟

محیطش چجوریع واسه زندگی خوبه؟

خوب نیستن بازار محیطش طوری که کارگر توش زیاد 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

توپ خانه حیلی جای شلوغی

انجا بیشتر فاز بازار و قدیمی 

اون خیابان امیر کبیر از محلاتی راحت میشه رفت

اگه می خواهی به امیرکبیر نزدیک باشی تو اتوبان محلاتی خیلی محله های متفاوت هست 

بستگی به پولت داره

من انقداونجاهارو دوس دارم قدیمی باصفاس😍😍

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

انجا بیشتر ساختمان هاش واسه کار 

میری تو یک ساختمان.  بعدش می بینیدهمسایه ها تق تق صدا میدن

تو خود امیر کبیر یک چند تا کوچه داره که انجا هم میشه خانه گرفت

فقط تو دل طرح دیگه