2777
2789
عنوان

دخترصاحبخونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 80 پست
بهش بگو دور شوهرم نبینمت😒😒😒🧛🏻‍♀️

اینجوری بیشتر روش باز میشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری بیشتر روش باز میشه

با مشت بزنه تو صورتش دیگه حرف نمیزنه🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

بی محلی نکن. محکم جوابشو بده

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
ی روزی دعوتش کن عصرانه ب صرف چای و کیک و براش تعریف کن ک ی زنی تو زندگیت بوده خیلی شوهرتو دنباله میک ...

😂😂😂😂این انققققدپرروعه من ادم ب پرروییه این توعمرم ندیدم ینی یکی یباربمن کم محلی میکردتاعمرداشتم نزدیکش نمیشدم این انقدپرروالنگش پیدانمیش

چقدر شما بیتربیتی

اینم حتما یکیه مثل دختر صابخونه ی اسی.... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔