سلام بچه ها. من حدود یک سال هست که عقد کردم و هنوز خونه خودم نرفتم. همسرم پسرخالم هست. من جز خودم سه تا جاری دیگه دارم. اونا هرسه تاشون از من بزرگترن. از یکیشون به شدت متنفرم.این جاریم ک ازش متنفرم همش سعی داره به شوهر من بچسبه و خلاصه صمیمی باشه با شوهر من. مثلا هی تو جمع بچشو میندازه بغل شوهر من، درصورتی ک خود برادرشوهرمم هست. یا همش سعی داره تو جمع با شوهر من صحبت کنه و جلب توجه کنه. این کاراش واقعا منو آزار میده و ناراحت میشم. با اینکه به شوهرمم اعتماد دارم ولی شوهرم همش طرف اونو میگیره و به من میگه تو خیلی حساس شدی. تروخدا کمکم کنید. نمیدونم چجوری از دست این جاریم راحت بشم. راهکار اگر دارین لطفا بگید
ینی چون شما اومدی توو زندگی همسرت، دیگه روابط خونوادگی نباید باشه؟ چی بگم والا😐
روابط خانوادگی باید باشه، همونطور ک گفتم من سه تا جاری دارم و با اون دوتا جاری دیگم هیچ مشکلی ندارم. همسر من آدم کاملا شوخ طبعی هست و با همه گرم میگیره. با دخترعمه دخترخاله گرم میگیره و من هیچ مشکلی ندارم. اما این جاریم خودش داره از رو قصد زندگی منو خراب میکنه. روزی ک قرار بود بیان خواستگاریم، همین جاریم گفته بود باید میرفتیم خواستگاری دوستش.(یعنی دوست جاریم). همین جاریم بود ک میخواست روابط بین من و همسرم رو بهم بزنه ک نتونیم عقد کنیم