2777
2789
عنوان

جاری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 31 پست
پناه برخدا یکی از افوام ما از دست خاله شوهرش که مجرده عاصیه من فک میکردم توهمه ولی واقعا یچیزایی ...

بخدا بارها دیدم دخترا جلو من زول زدن به همسرم ، چند روز پیش بیرون بودیم همسرم رفت مغازه چیزی بخره یه دختره توی ۲۰۷ بود واسه شوهر من چراغ میزد میخندید فکر کرده بود تنهاس ،رفتم بهش گفتم کاری داری؟؟؟ گاز داد رفت ، بعد توی دعواها همش شوهرم میگه تو لیاقت منو عشقمو نداری دخترا برام جون میدن😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد ساده ای ک این حرفو ب شوهرت زدی معلومه ک طرف اونو میگیره  زرنگ باش، مثلا تا ک بچشو میده ب ش ...

من فقط میشینم نگاه میکنم حرص میخورم،  بخدا نمیدونم چیکار کنم، سر این‌ جاریم همش با شوهرم بحث و دعوا داریم

یعنی هستن کسایی ک مشابه مشکل منو داشته باشن؟ واقعا دیگه تحمل ندارم نمیدونم چیکار کنم

ب روي شوهرت نيارا

من انقد گفتم شوهرم تا ميخام دهنمو بازكنم لالم ميكنه

اصلنم اين قضيع براش مهم نيستو مراعاتمو نميكنه

راجب جاريم هرچي ميگم برعكسشو انجام ميده

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
من فقط میشینم نگاه میکنم حرص میخورم،  بخدا نمیدونم چیکار کنم، سر این‌ جاریم همش با شوهرم بحث و ...

عزیزم اشتباه تا دیر نشده از خودت شروع کن نزار بعدا حسرت و همین روزهات وبخوری بیخیال باش اصلا نباید میزاشتی شوهرت بفهمه نسبت بهش حساسی از الان هم میتونی فقط باید این آلرژی و کم کنی منم ۳ تا جاری دارم و من آخری هستم همین مشکل و با یکی داشتم کم کم دمش و قیچی کردم یه بار مستقیم بهم گفت کاش دو تا خواهر با هم جاری بودیم منم به حرف هاش اهمیت ندادم و .....   

من اصلا چشم ندارم این جاری مو ببینم، اصلا بهش آلرژی پیدا کردم 

منم چشم نداشتم اما با هزار سختی انجامش دادم الان جاریم طرف منه و همش با من حرف میزنه و همش با من شوخی میکنه دیگه با شوهرم کار نداره

با حساسیت های بیجا، حرمت بین خودت و همسرتو داغون نکن و فکرشو منحرف نکن. اون جاریا قبل شمام بودن توو ...

دوست عزیزم، منم میدونم ک اون جاریا بودن ولی الان من تو زندگی همسرم هستم و از این رفتار واقعا ناراحت میشم، ضمن اینکه جاری من از قصد رفتاری میکنه ک بگه اره خیلی صمیمی هست با شوهر من

من فقط میشینم نگاه میکنم حرص میخورم،  بخدا نمیدونم چیکار کنم، سر این‌ جاریم همش با شوهرم بحث و ...

اولین کاری که میکنی این آلرژی و کم کن چون خودت آسیب میبینی دوما اعتماد به نفست و بالا ببر اگه داره با شوهرت شوخی میکنه خودت بلند تر بخند تو هم با برادرشوهرت شوخی کن اصلا اخم نکن یا قیافه ات ناراحت نشون نده وگرنه تا آخر عمرت اذیت میشی بهت قول میدم کم کم فاصله میگیره 

عزیزم اشتباه تا دیر نشده از خودت شروع کن نزار بعدا حسرت و همین روزهات وبخوری بیخیال باش اصلا نباید م ...

من خیلی سعی دارم که چیزی رو به روی خودم نیارم و خودمو کنترل کنم اما واقعا این اواخر دیگه نمیتونم.  مثلا جاری من اگر با شوهرش دعواش میشه، دیگه جاریم سریع زنگ میزنه به شوهر من ک بیا. شوهر من میره باهاشون حرف میزنه آرامشون میکنه

دوست عزیزم، منم میدونم ک اون جاریا بودن ولی الان من تو زندگی همسرم هستم و از این رفتار واقعا ناراحت ...

ینی چون شما اومدی توو زندگی همسرت، دیگه روابط خونوادگی نباید باشه؟ چی بگم والا😐

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊