2777
2789
عنوان

گياه پنج انگشت

241 بازدید | 18 پست

سلام شبتون بخير بچه ها كسي دم كرده پنج انگشت واسه كيست تخمدان خورده؟من امروز بار اولم بود خوردم خيلي تعريفشو شنيدم واسه بي نظمي قاعدگي و ...ولي يه ليوان خوردم بدمزگيش به كنار حالت تهوع شديد گرفتم شما هم اينجوري شديد؟؟تجربه هاتونو بگيد لطفا

قطره و قرصش هم هست عزيزم مارك ها و به اسم هاي مختلف..هم ايراني هم خارجي.

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

من ۲ سال اقدام بودم تنبلی داشتم نمیشد 

اخرش همین گیاهو ۳ روز پشت سر هم ۳ تا لیوان با نبات خوردم جیگرم درومد انقد بد مزه بود دیگه نخوردم همون ماه با فولیکول ۱۴ باردار شدم

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲ سال اقدام بودم تنبلی داشتم نمیشد  اخرش همین گیاهو ۳ روز پشت سر هم ۳ تا لیوان با نبات خورد ...

آره منم تخمك گذاريم و كلا پريدام بهم ريختن الان شرايط بارداري ندارم فقط ميخوام خودمو درمان كنم شما حالت تهوع نداشتيد؟

كلي رفتم خريدم ازين😖شما هم استفاده كردي؟خوب بوده؟

من قطره ش رو خريدم استفاده كردم ٣ماه پشت سَر هم هر روز.اره خوب بود

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
آره منم تخمك گذاريم و كلا پريدام بهم ريختن الان شرايط بارداري ندارم فقط ميخوام خودمو درمان كنم شما ح ...

خب میگم جیگرم درومد دیگه انقد حالم بد میشد و حالت تهوع عین دمه ماره لامصب 

بمن گفتن ۱۰ روز بخور بیشتر از ۳ روز نتونستم

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

قرص اگنوگول، قرص يا قطره ويتاگنوس اينا ايرانين و ارزونن

قرص اگنوكاستون و ماستودينون كه خارجين 

اين ها همشون عصاره گياه پنج انگشت دارن و گياهين.داروخانه ها دارن🌹

چرا قرصشو نمیگیری😐😐😐قرص ویتاگنوس اسمش هست. انقدر خوبه عالیه 

اومدم گياهي خودمو درمون كنم نميدونستم انقد بدمزس😖😣بدمزگيشو ميشه يه كار كرد همون موقع كه خوردم حالت تهوع شديد گرفتم

ممنون گلم❤️

در سلامتي انشاالله🌷

اومدم گياهي خودمو درمون كنم نميدونستم انقد بدمزس😖😣بدمزگيشو ميشه يه كار كرد همون موقع كه خوردم حالت ...

خب عزیز من اینم همونه ، این قرص از گیاه۵انگشته دیگه، اسمش ویتاگنوس هست. از داروخونه بخر بروشورش بخون متوجه میشی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤