2777
2789
چرا اتو میزنی ؟😐

فر دوست ندارم شوهرم برعکس خیلی دوست داره😒

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ منم موهام حالت داره خیلییی سخته. چن تا ماسک مو استفاده کردم و الان هم دارم یه ماسک مو که آبرسان هم هست استفاده میکنم بد نیس ولی خب من یه چیزی میخوام که قشنگ حالت موهامو نگه داره و اینکه نرم کننده هم میزنم و یک اسپری گره باز کن هم موقع شونه کردن موهام میزنم. خیلی راحت تر شونه میشه. من از برس هم استفاده نمیکنم یک شونه پلاستیکی دندونه درشت گرفتم با اون خیلی کمتر موهام میریزه. کلی گشتم چوبی بگیرم پیدا نکردم  

من عاشق موهامم فره درشته 

از حموم میام روغن میزنم 

اکثرا ولی میبافم هرازگاهی باز بذارم همه تعریف میکنن 

یعنی تنها چیزیه که تو وجود خودم راضیم ازش😂😂

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
خیلیم قشنگه 

شوهرمم میگه

یه بار رفتیم شمال موهام خیس شدهدبود بعد عکس انداختم بشدت فر شده بود موهام😐مادرشوهرم گفت تو کی وقت کردی موهاتو فر کنی فکر کرده بودن با دستگاه ویف کردم شوهرم با یه غروری گفت زنم خدا دادی فر موهاش🤣🤣🤣

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

فر دوست ندارم شوهرم برعکس خیلی دوست داره😒

واااایییی برعکسیم من خودم دوس داشتم همونجوری فر باشه،،بعد یبار اوایل نامزدیمون،،من موهامو بافته بودم معلوم نبود که فره ،،بحث موی فر شد یهو گفت من خیلی بدم میاد از موی فر اصلا دوس ندارم😑😑😑من دهنم باز مونده بود هیچی نگفتم بعد اونم همش اتو میکشم موهامو😭😭

سلام خانم های مو فرفری چرا از موهاتون لذت نمیبرید؟

مو فر که خیلی قشنگه فقط یکم حموم و شونه کردنش با موهای صاف متفاوته البته منم موهام فره تا چندسال پیش ازشون ناراضی بودم  ولی الان که میدونم چه کارشون کنم  خیلی راضیم دوست دارید بگم چیکار کنید بیانه؟

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
واااایییی برعکسیم من خودم دوس داشتم همونجوری فر باشه،،بعد یبار اوایل نامزدیمون،،من موهامو بافته بودم ...

موهات فر نیس ینی

سلام خانم های مو فرفری چرا از موهاتون لذت نمیبرید؟ مو فر که خیلی قشنگه فقط یکم حموم و شونه کردنش با ...

خدا خیرت بده بگو راهی هست من موهامو درست کنم نمیخوام کوتاشون کنم فرش نابود شده همش وز شده

موهات فر نیس ینی

چرا موهام فره ولی نامزدم نمیدونس موهام فره چون یا صافشون میکردم یا میبافتم،،یهو گفت من خیلی بدم میاد از موی فر🤣

الان یساله عقدیم هنوز نزاشتم موی فرمو ببینه خجالت میکشم

الانم انقد اتو کشیدمو خیس خیس بافتم دیگه فراش نابود شده کاملا وز شده

به شکر خوردن افتادم موی فرمو میخوام بدجور وز شده😭😭

چرا موهام فره ولی نامزدم نمیدونس موهام فره چون یا صافشون میکردم یا میبافتم،،یهو گفت من خیلی بدم میاد ...

کراتین کن لخت شه 

کراتین کن لخت شه 

بدبختی اینجاس جایی که من هستم زیاد به کراتین اینا وارد نیستن ینی کارشون خیلی جالب نیس میترسم کراتین کنم کچل بشم،،تو همین نینی سایت یه خانم میگفت از وقتی کراتین کردم موهام ریزشش بند نمیاد دسته دسته میاد😟