2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 56 پست
نه  یکی مثل اعضا خانوادم بود مثل مثلا بابام نه به خاطر  جن سی نه پسر ندیده بودنم هیچ ک ...

ازاینکه ردش کردی دیگه😁😁😁

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
ازاینکه ردش کردی دیگه😁😁😁

نمیدونم قرار برا اخرین بار ببینمش  

نمیدونم  

ولی میدونم همه تلاشمو کردم

تا جایی که کتک خوردم از بابام

ینی داشت خفم میکرد 

سر یه خواستگار جدید

مادرم مریض شد تپش قلب معده درد 

بخاطر اینکه بابام داشت خفم میکرد دچار پانیک شد 

اگه وقت داشتی بخون قصه ی زندگیمو 

این بابایی که میگم تا حالا یه اخمم نکرده بود

هم پولدار هم تحصبل بالا داره 

خودت چند سالته؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم قرار برا اخرین بار ببینمش     نمیدونم   ولی میدونم همه تلاشمو کردم تا جایی ...

صبر داشته باش انشالله برات بهترین ها پیش میاد داستانتو خوندم نظرمو بهت میگم😀

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4470711&slug=گفت-اگه-یبار-دیگه-بزنگی-به-باب ...

ببین عزیزجان تاپیکت رو تا یه جایی خوندم بااین که کامل متوجه نشدم اما مطمئنم درگیر یه رابطه ی اشتباه شدی و به شدت سردرگمی و تکلیفت با خودت مشخص نیست ؛ اسم چیزی که روی این رابطه گذاشتی به نظرم عشق نیست تو نیاز داری دیدت رو نسبت به مسائل زندگی وسیع تر کنی چون زندگی همین یکی ودوروزو احساس عاشقی که داری نیست و راجع به عذاب وجدانی که داری باید بگم مسخره است چون به عنوان آدمی که این زندگی رو پذیرفته اول راجع به خودت مسئولی راجع به زندگیت مسئولی؛ الویت اول زندگیت خودت باش و لطفا هرچه سریع تر تکلیفت رو با خودت مشخص کن تا یه نفر دیگه رو هم از سردرگمی دربیاری در هرصورت امیدوارم برات بهترین ها اتفاق بیفته

ببین عزیزجان تاپیکت رو تا یه جایی خوندم بااین که کامل متوجه نشدم اما مطمئنم درگیر یه رابطه ی اشتباه ...

الان پسرای الان دوبار بگی نه میگن برو بابا ریخته واسمون

ولی خب من واقعا پشتشو خالی کردم

حتی از یه روانشناس خانوادگی استفاده کردیم

و اون اوایل اومد 

بنده خدا تا فهمید مشاور قرار بیاد خودکشتو که باباتو بگو راضی کنه ببینه منو

اما من تحت حرفای مشاور قرار گرفتم

ینی میترسیدم بره پیش بابام لوم بده

اونجا بهش گفتم باید بیشتر بفکریم ناراحت شد شدید

از چه لحاظ میگی اشتباه ؟؟ خودت چند سالته؟ من واقعا عاشقشم 

از این لحاظ میگم که خانواده هاتون راضی نیستن و خودت هم به شدت دودلی ؛ تکلیف خودتو با دلت مشخص کن اما به نظرمن این رابطه رو ادامه ندی بهتره اون بنده خدا رو هم از این بلاتکلیفی نجات میدی

از این لحاظ میگم که خانواده هاتون راضی نیستن و خودت هم به شدت دودلی ؛ تکلیف خودتو با دلت مشخص کن اما ...

میفهمم 

ولی دل دیگه لامصب بخدا اصلا نمیخواام اذیتش کنم

تو چند سالته؟

مجردی؟

از این لحاظ میگم که خانواده هاتون راضی نیستن و خودت هم به شدت دودلی ؛ تکلیف خودتو با دلت مشخص کن اما ...

میفهمم 

ولی دل دیگه لامصب بخدا اصلا نمیخواام اذیتش کنم

تو چند سالته؟

مجردی؟

میفهمم  ولی دل دیگه لامصب بخدا اصلا نمیخواام اذیتش کنم تو چند سالته؟ مجردی؟

لااقل باهاش روراست باش بذا تکلیف خودشو بدونه؛ 28 ام ومتاهل