2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 56 پست
صد درصد وجود داره

چه مطمئن ؛ چه دلیلی؟ خودت تجربه کردی؟

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق شدم عاشقا یه چی میگم یه چی میشنوی ولی بخاطر ترس از یه زن ردش کردم الان 4 ماه ندیدمش  ...

یعنی از اینا که یهو میدیدیش میخش میشدی بودی😂 پشیمونی؟

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
وجود داره من پوست گوشت و استخونم‌درکش کزدم  خیلیم سختی داره خیللیییی

احتمالا یه حسو به خودت تلقین نکردی؟

والا حس مادریم به نظرم عشق نمیاد یه جریانی فراتر از عشق توش جریان داره که من نمیفهمم؛ کلا آدم ها باه ...

امما اونم عشق یه عشق خیلی زیاد

من خودم نوه خالمو خیلی دوس دارم با اینکه مادرشم نیستم 

به اینا میگن عشق دوس داشتن یه نفر بخاطر وجود خودش

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
امما اونم عشق یه عشق خیلی زیاد من خودم نوه خالمو خیلی دوس دارم با اینکه مادرشم نیستم  به اینا ...

عزیزم من خودم خیلیا تو اطرافیانم هستن که دوستشون دارم اما منظورم رابطه ی عاشقی بین زن ومرده 

عزیزم من خودم خیلیا تو اطرافیانم هستن که دوستشون دارم اما منظورم رابطه ی عاشقی بین زن ومرده

اره میدونم اینو واسه این گفتم که یعنی عشق وجود داره و چجوریه 

بین زنو مردم هس ...  من خودم رو نصف پسرا کراش میزنم اونام رو من میزنن .اما میدونی من خودم متوجه میشم همشون یه حس بچگونس و عشق نیس چون زود از سرم میپره

اره میدونم اینو واسه این گفتم که یعنی عشق وجود داره و چجوریه  بین زنو مردم هس ...   من خ ...

حالا که اینقد عمیق اعتقاد داری امیدوارم این حس رو تجربه کنی به بهترین شکل ممکن

حالا که اینقد عمیق اعتقاد داری امیدوارم این حس رو تجربه کنی به بهترین شکل ممکن

وای مرسی 

یه شعر اول کتاب ملت عشق خوندم میگه

یا عاشق میشی و درگیرش میشی یا در حسترتش میسوزی 

امید وارم منو تو جزو اولی باشیم

وای مرسی  یه شعر اول کتاب ملت عشق خوندم میگه یا عاشق میشی و درگیرش میشی یا د ...

عزیزم امیدوارم برات حسی که میخوای اتفاق بیفته😍 راجع به خودم میدونم تو حسرت هیچ چیز نمیسوزم چون از هرحسی تهی ام رها😁😁😁

عزیزم امیدوارم برات حسی که میخوای اتفاق بیفته😍 راجع به خودم میدونم تو حسرت هیچ چیز نمیسوزم چون از ه ...

موفق باشی تهی

مرسی گلللللللللللل

موفق باشی تهی مرسی گلللللللللللل

توام موفق باشی خانم پرازاحساسات خوب😁

یعنی از اینا که یهو میدیدیش میخش میشدی بودی😂 پشیمونی؟

نه 

یکی مثل اعضا خانوادم بود

مثل مثلا بابام

نه به خاطر  جن سی نه پسر ندیده بودنم

هیچ کدوم نبود

یه ارامشی داشتم دیگه

پشیمون از چی؟؟

خب با یه جمله از اول کتاب آتش بدون دود نادرابراهیمی شب به خیرمیگم وامیدوارم اونایی که عاشق کتابن بخونن فوق العاده است.. 

آتش بدون دود نمیشود ...جوان بدون گناه..(ضرب المثل ترکمنی)

شبتون به خیر دوستان

مرسی از پاسخگویی