2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 56 پست
خدا نکنه زبونتو گاز بگیر😂😂😂

پس دیگه تمومه مبارکه😂😂😂

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂میکشمتا😂😂

خب نقطه ضعف نده تا اذیت نشی دختر عاشق😂 حالا حسات چه مدلیه؟ یه خورده بگو خب

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
بهم ریختگی هورمونامو فقط تجربه کردم هیچوقت احساسی که بقیه به تصویر میکشن رو نداشتم 

من تجربه نکردم اما 

بستگی به دیدگاه نفر داره هر کی عشق و یه جور میبینته و میگه 

مثل یه گل بعضی ها خیلی قشنگ ازش تعریف میکنن اما از نظر بعضی هام  یه موجود که با اب رشد میکنه...

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
 من تجربه نکردم اما  بستگی به دیدگاه نفر داره هر کی عشق و یه جور میبینته و میگه  ...

چه تعابیر جالبی 😀 من که به شخصه تا به حال هرچی دیدم جز عشق😆

اگه میدونستم که مزاحمت نمیشدم😂😂

آخی انشالله که خیره عزیزم متاسفانه به کاهدون زدی چون منم هیچی نمیدونم فقط میدونم وجود نداره پس خودتو عشقه خوش باش😁

چه تعابیر جالبی 😀 من که به شخصه تا به حال هرچی دیدم جز عشق😆

ولی من دیدم توم دیدی 

تاحالا ندیدی یه مامان بچشو بت عشق تو بغلش بگیره

عشق زن وشوهرم دیدم و وجود داره

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
   ولی من دیدم توم دیدی  تاحالا ندیدی یه مامان بچشو بت عشق تو بغلش بگیره عشق زن ...

والا حس مادریم به نظرم عشق نمیاد یه جریانی فراتر از عشق توش جریان داره که من نمیفهمم؛ کلا آدم ها باهم متفاوتن حتی مادرا

من عاشق شدم

عاشقا

یه چی میگم یه چی میشنوی

ولی بخاطر ترس از یه زن ردش کردم

الان 4 ماه ندیدمش 

دلم کمتر تنگ میشه ولی هر وقت بهش فکر میکنم دلم قلقلک میشه

من ضد پسر بودما!!! 

تا حالا هم دوست پسر نداشتم

عشق ینی امنیت