2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

95 بازدید | 12 پست

چطوری شکم و پهلو رو اب کنیم من بعد ازدواجم خیلی چاق شدم از این ناحیه ی بار ازمایش دادم تیروییدم کم کار بود ی باره دیگه نرمال بود ازمایش هورمونیم مشکلی ب اون صورت ندارم فقط دکتر گفت یکم تنبلی تخمدان داری ک دارو خوردم و شدید نبود ازی طرف تحرکم خیلی کمه

بشقابتو کوچیک کن واروم غذا بخور

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من با چایی اصلا قند نمیخورم نهایت اگه باشه کشمش میخورم😊

نان روهم کلا حذف کردم صبحونه هر چی درست کنم نون نمیخورم😉

برنج هم هفته ای دوبار درست میکنم😎

نهار ساعت ۵ یا ۶ میخورم دیکه شام نمیخورم

تویه سه ماه ۱۰ کیلو کم کردم😍

عزیزم من با چایی اصلا قند نمیخورم نهایت اگه باشه کشمش میخورم😊 نان روهم کلا حذف کردم صبحونه هر چی د ...

منم این کارارو میکنم ولی دور شکممو ک اندازه میگیرم همونه 

ی مدته غدامو کم کردم ولی انگار حس نمیکنم لاغر شده باشم ی موقع نکنه از تنبلی تخمدان باشه چاقیم و مشکل ...

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و ...

ممنونم مرسی من قصد بارداری دارم دوست دارم زودتر اقدام کنم حس میکنم زمان گیره رژیم گرفتن

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و ...

ممنون بهشون پیام دادن راهنمایی کردن فقط میخواستم ببینم شما نتیجه گرفتین و مال کجان این خانم دکتر

سلام دوست خوب من این رژیمیو ک گفتین از این خانم گرفتم ولی  وقتی برام فرستادن راستس هنگ کردم اخه چند صفحه تایپ شده اماوه ک تو نتم فراوونه واسه من فرستادن من فک کردم رژیم روزانه میدن ک چی بخورم چی نخورم خودن قبلش این چیزایی ک گفتنو رعایت میکردم اصلا چیزی نداشت این رژیم یعنی مجازی حتی هرروز برنج بخوری ولی ۵قاشق .مال شما چ جور بود؟